Сексапилната съпруга на Лудия репортер Дани Петканов - Алекс, отново

...
Сексапилната съпруга на Лудия репортер Дани Петканов - Алекс, отново
Коментари Харесай

Алекс Петканова - сексапил и стил в червено

Сексапилната брачна половинка на Лудия кореспондент Дани Петканов - Алекс, още веднъж разпали пристрастеностите до алено онлайн. И то безусловно!

Петканова показа доста парещ кадър, на който е по бански от две елементи. Червеният плажен костюм пасва идеално на съвършено изваяното тяло на Петканова, която показа красивата фотография, с цел да поздрави за положително утро всички свои почитатели. Няма подозрение, че изключително мъжката публика, е останала задоволена от видяното.

Публикация, споделена от (@aleksandra_petkanova) на Сеп 16, 2020 в 11:11 PDT

Тя не остави почитателите ѝ да си поемат мирис от видяното и няколко часа по-късно разгласява друга секси фотография, на която театралничи облегната на лъскаво алено возило. С поста тя осведоми почитателите си, че могат да я видят през днешния ден в " Шоуто на Николаос Цитиридис " в рубриката " Sexy петък ".

Тоалетът ѝ на фотографията също е в алената гама, като госпожа Петканова е заложила на къса кожена алена пола и изрязана тениска, под която се виждат завършените ѝ коремни мускули. " На какво се споделя “огън момиче”! ", възклицават почитателите ѝ в мненията.

Публикация, споделена от (@aleksandra_petkanova) на Сеп 17, 2020 в 10:55 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР