Сексапилната Асдис Ран, която навремето подлудяваше феновете по стадионите у

...
Сексапилната Асдис Ран, която навремето подлудяваше феновете по стадионите у
Коментари Харесай

Асдис Ран в лесбо sex афера с Ружа Игнатова

Сексапилната Асдис Ран, която преди време подлудяваше почитателите по стадионите у нас, е имала буйна лесбийска връзка с Ружа Игнатова. Двете дами са били любовници за към година, настояват пред „ Уикенд ” техни сподвижници. В един миг знойната исландка даже живеела в къщата на хитрата циганка, смаяла света с тлъстата финансова скица, която създаде.Асдис Ран се оказа и една от основните героини в документалния филм на немския публицист Йохан декор Мирбах, отдаден на Ружа Игнатова.



В лентата Ледената кралица споделя за близкото си другарство с криптокралицата, която изчезна безследно през 2017 година По думите на ефектната русокоска двете се срещнали през 2009-а на празненство на женско списание и си допаднали от пръв взор. Така станали най-близки приятелки.„ Ружа искаше да бъде най-богатата жена на света. Имаше галактически упоритости ”, разкрива някогашната футболна брачна половинка, която пред камерата не прецизира дали е имана интимна връзка с амбициозната ромка.Красавицата счита, че с пробивната създателка на пирамидата OneCoin се трансформирали в най-интригуващата дамска двойка в България, тъй като „ аз бях Ледената кралица, а тя - Бизнес кралицата ”. „ Що се отнася до компанията OneCoin, бях до нея през цялото време на основаването ”, признава Асдис.

Тя доверява, че Ружа доста постоянно я канила на шопинг в Лондон. Подарила й чанта за 5000 евро, както и безчет бижута.„ Излизахме непрекъснато на вечери, пиехме вино. Ружа също обичаше да върви на пиано питейни заведения. Спомням си, че по такива места се забавлявахме ужасно. Прекарвахме времето си и в спа процедури. Сутрин в 6 часа ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки ”, разказва сладкия им живот русата сексбомба.В документалния филм на немския публицист Асдис Ран споделя и усещанията си от положението на Ружа в последните месеци преди изгубването й. Била потисната, обезпокоена, плачела, страхувала се за живота си, твърди Ледената кралица. „ Приятелката ми се движеше с доста охранители. Това не беше инцидентно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, забелязах, че беше доста уплашена и нервна ”, акцентира Асдис Ран.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР