Сексапил, изкусителни форми и много талант - така може да

...
Сексапил, изкусителни форми и много талант - така може да
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон на 38: Най-готиният момент в живота – когато се влюбиш до уши

Сексапил, изкусителни форми и доста гений - по този начин може да бъде разказана в резюме горещата и надарена холивудска актриса Скарлет Йохансон, която през днешния ден навършва 38 години.

Скарлет е родена на 22.11.1984 година в Ню Йорк, има брат близнак Хънтър, който се появява на бял свят 3 минути след нея. Звездата ѝ изгрява с кино лентата „ Норт “ (1994), в който си партнира с Илайджа Ууд. 2003 година е звездната година на Скарлет – номинирана е за два Златни глобуса.

За най-хубава актриса в драма за " Момичето с перлената обица " (2003) и най-хубава актриса за комедия за „ Изгубени в превода “ (2003).

През 2005 година на огромен екран излиза „ Островът “, грабваща фантастика, в която си партнира с Юън Макгрегър.



През 2005 година се появява и в „ Мач пойнт “ на Уди Алън.

2008 година е годината, в която излиза обичаният на милиони дами по света „ Вики, Кристина Барселона “. Определено Скарлет е една от музите на Уди Алън.

Йохансон прави впечатляващи функции и в „ Престиж “ (2006), където не отстъпва по нищо на Крисчън Бейл и Хю Джакман, и в „ Люси “ (2014)

Освен в съществени планове, тя се снима и в доста касови продукции като " Отмъстителите " и " Железният човек 2 ", „ Капитан Америка “ и други



Скарлет и мъжете

Йохансон е жена, на чийто сексапил и съблазън мъчно може да се устои. Има зад тила си два брака и два развода. С Раян Рейнолдс е от 2008 година до 2011 година С Ромен Дориак, за който се омъжва през 2014, се разведе през 2017 година Двамата имат щерка Роуз на 7 години. В предишното е споделяла, че я притеглят по-възрастни мъже. Имала е връзка с Бенисио дел Торо, който е със 17 години по-възрастен от нея.

През 2020 година Скарлет се омъжи за Колин Джост година след годежа им. През август 2021 г.  актрисата изненада всички, като разкри, че двамата са станали родители на момченце.



Знаете ли, че...

Гласът ѝ е тъкмо толкоз секси, колкото и извивките ѝ. Сама избира облеклата си, даже дизайнерските рокли, с които се появява на аления килим. Скарлет интензивно се занимава с благотворителна активност. През 2008 година пропуща церемонията по връчването на Оскарите поради ангажимент с Oхfam в Шри Ланка и Индия. Актрисата е земна, симпатична и с доста възприятие за комизъм.

Скарлет и нейните прозрения: 

„ Докато хората четат таблоиди, актьорите постоянно ще бъдат известни. “

„ Това, което почитам у хората, е естествеността и достоверността им. Обичам да виждам в душата. Старая се да бъда почтен човек. “

„ В един съвършен свят бих почнала всяко другарство с това: „ По дяволите с тази учтивост. Мога ли незабавно да погледна в душата ти? "

„ Най-приятно за дамата е да чуе, че е секси. “



„ Най-готиният миг в живота – когато се влюбиш до уши. “

„ Сексуалността е нетрайна стока, която не трябва да пренебрегвате. “

„ Страхотно е да се влюбиш ненадейно в някого. Веднага чувствате, че към момента живеете. “

„ Моето потомство е неуместно потомство. С какво израснахме? Дъвки, поп банди от сладкогласни момчета и чудовищни хибриди от рап и метъл. “

„ Искам да допускам на всички, с които поддържам връзка, и да спра един път вечно да поддържам връзка с тези, които не имат вяра изцяло или не имат вяра въобще. “

„ Рецептата за хубост, която наследих от майка ми: пийте доста вода, в никакъв случай не се събуждайте с будилник и в никакъв случай не пушете. “

„ Щастие – когато имаш къде да насочиш лудостта си. “

„ Всички споделят: фенът взема решение всичко. Но фенът в действителност не взема решение нищо. Зрителят просто взема това, което му е обещано. “

„ Знаете ли в какво се състои уникалността на Уди Алън? Няма разлика сред Уди – режисьор и Уди-мъж. “

„ И киното, и животът са просто огромен панаир на суетата. “



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР