Секс срещу грип: Как да укрепим имунната система за зимата.

...
Секс срещу грип: Как да укрепим имунната система за зимата.
Коментари Харесай

Секс срещу грип: Как да укрепим имунната система за зимата


Секс против грип: Как да укрепим имунната система за зимата. Пикът на тестостерона е през есента, пуловерите повдигат любознанието у мъжете. С идването на студените сезони идва и въпросът по какъв начин да укрепим имунната си система.
Есента е сезонът на тестостерона. И мъжете, и дамите имат тестостерон в своята система. Това е хормон, който служи за няколко цели. Един от тях е директно обвързван с нашите полови нагони. Колкото повече от него тече през вашата система, толкоз повече секс желаете да вършиме.

Някои проучвания, извършени в Полша, разкриха, че мъжете са склонни да намират телата на дамите за по-привлекателни през есенния и зимния сезон. Основната причина е, че защото са облечени в дебелите пуловери и шалове, това провокира любознанието им какво се случва изпод. Така че в случай че наподобява, че повече мъже ви зяпат в мола или има нарастване на персоналните известия, плъзгащи се в обществените ви мрежи през по-студените сезони, това може да е повода.

Вашата имунна система има наклонност да се укрепва посредством сексуален акт. Има толкоз доста изгоди от правенето на секс. Намалява напрежението, гори калории, поддържа сърцето ви крепко, облекчава болката. Това ви прави по-гъвкави. Понижава кръвното ви налягане, укрепва тазовото дъно, има способността да укрепва имунната ви система. По това време на годината, когато настинките и гриповете са в обилие, сексът може да помогне да ги държите на разстояние. И защото, колкото повече секс вършиме, толкоз по-добро ще бъде здравето ви, за какво не употребявате есента и зимата, с цел да оправите и поддържате тялото си вярно?

Науката споделя, че есента е най-хубавото време за секс. Това частично се дължи на целия мраз, мрачевина, вятър и дъжд. Именно те ви карат да желаете да останете у дома пред камината с чаша топъл чай или в прегръдките на обичания ви човек. Въпреки че такова време може да провокира възприятие на потиснатост и даже сезонна меланхолия, то също по този начин ни кара да желаеме да се сближим и да се гушкаме повече от всяко друго време на годината. Има повече дъжд. Той ни прави по-възбудени и разсънва романтиката в нас.

Ако е извънредно студено за есента, само че сте прекомерно разчувствани, с цел да пропуснете секса, заемете позата на лъжица. Легнете на една страна и накарайте колегата си да легне зад вас. Издърпайте завивките нагоре и се настанете комфортно, преди да започнете да вършиме секс откъм гърба. Класическата лъжица е страхотна зимна поза за секс заради редица аргументи, само че най-очевидната е близостта й до гушкане. Кой не желае да бъде гушкан, когато на открито е студено?

Ако желаете да имате лятно бебе, в този момент е моментът да се заемете с този дребен вълшебен план. Причината за това е, че броят на сперматозоидите в действителност е най-нисък от август до октомври, тъй като телата на мъжете се възвръщат от всички летни жеги, които трябваше да устоят. Но когато времето се охлади, техните плувци още веднъж са в цялостна мощ. По-високо от всеки път в действителност. Така че, когато става въпрос за забременяване, започването към Хелоуин несъмнено е добра концепция.

*Автор: Лина Димитрова
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР