Секс скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият зет на кралица

...
Секс скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият зет на кралица
Коментари Харесай

КРАЛСКИ РЕЗИЛ: Летисия слага рога на Фелипе със зет си

Секс скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият шурей на кралица Летисия, Хайме Дел Бурго, твърди, че е имал спекулация с Нейно величество, преди да се ожени за сестра й Телма Ортис Рокасолано.

Твърдението идва от книгата на Хайме Пеньофиел „ Летисия и аз “, която ще излезе през февруари 2024 година В нея Дел Бурго изяснява, че имал спекулация с Летисия след сватбата с крал Фелипе VI през 2004 година

Дел Бурго, който беше женен за Телма от 2014 до 2016 година, споделя, че се е срещнал с Летисия през 2000 година, а аферата им стартира още преди да се омъжи за Фелипе.



Дел Бурго с кралската сестра Телма

Предприемачът твърди, че е възнамерявал да предложи брак на Летисия през 2002 година, когато тя го отрязала, заявявайки му, че има връзка с „ незнаен политик “.

Дел Бурго споделя още, че сантименталната връзка траяла и след брака на някогашната телевизионна водеща с тогавашния принц, като двамата си разменяли „ фотоси, видеоклипове и текстови известия “. Дел Бурго обаче твърди, че Летисия е завършила хипотетичната им връзка през 2011 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР