Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Реалистична ли е атака на Русия срещу НАТО през 2025 г.: Данилов оцени заплахата

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов разяснява публикацията в изданието BILD, в който се показва, че НАТО се готви за война с Русия. В документа, на който се базират създателите на материала, се отбелязва, че офанзива против Алианса може да се случи още през 2025 година, оповестява УНИАН.

" В този документ се приказва за нахлуване от територията на Беларус. Ако някои не престават да следят и да не оказват помощ на страната ни, тогава, както се споделя, всичко може да се случи в света. Въпреки това мисля, че по това време Русия към този момент ще бъде унищожена в случай че нашите другари и сътрудници ще заемат интензивно да ни оказват помощ с модерните оръжия “, акцентира Данилов в изявление за Канал 24.

Секретарят на СНСО означи, че Украйна е подготвена да се бори с „ рускиат терористичен режим “ и да унищожи окупаторите. Но страната ни има потребност от помощ.

" Ако някои страни не престават да следят от ъгъла по какъв начин ще свърши всичко това, тогава, наблягам още един път, всичко може да се случи в света, само че аз нямам доверие в това. Пак наблягам, ние сигурно ще победим този агресор. Ще бъде мъчно, ще бъде комплицирано, само че несъмнено ще бъдем спечелили в тази война “, сподели Данилов.

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР