Сегашното управление на България е отрицание на хилядолетната ни държава,

...
Сегашното управление на България е отрицание на хилядолетната ни държава,
Коментари Харесай

Срам и позор за катилското* управление!

Сегашното ръководство на България е отричане на хилядолетната ни страна, заради отвратителните си характерности:

1. То е антибългарско. Чуждо ръководство - водач по интернационален слугинаж. Негови ментори са три посолства на страни отвън Европейски Съюз: Съединени американски щати, Англия, Канада. На къса каишка са Д.П. и Б. Б. - първият, с цел да излезе от листата „ Магнитски “, вторият да не го огласяват от същия лист. За канадсктата каишка да не приказваме! В последна сметка, англосаксонците откриха достоверните си протежета и еничари у нас.

2. То е милитаристично. Войната е неговата хранителна среда и извънсърдечен темп. Затова има още един циничен наставник отвън Европейски Съюз - подпалвачът Зеленски. Цялата територия на България, в това число нашата черноморска зона е заложена като многопрофилна американска и натовска база. Ставаме законна военна цел. Перспективата е да няма интернационален български туризъм, да няма Слънчев бряг и Златни пясъци. Да няма плодородна слънчева страна и земя. Затова пък - „ Да живее Америка за България! “. До цялостното си самоизтребление да бъдем донори на хегемона.

3. То е първосигнално евроатлантическо. С други думи - джендърско по душа и тяло. Вместо стабилно социално-икономическо развиване според Програмата на Организация на обединените нации, то постанова противоконституционната Истанбулска спогодба. Налага трети и четвърти пол, еднополови бракове и фамилии, без майки и татковци. Сблъскваме се с импотентна Сглобка, с маскирана коалиция - пасмина за лично оцеляване на лица, които се ненавиждат.

4. То води необявена пълномащабна война против Русия. Самоубийствена война с най-жестоки последствия за нас - за историческата и националната ни памет, за блокираното ни развиване. ВПК не може да размени енергетиката! Дефектни са не ракетите ни за Украйна! Тагаренко, държавното управление и ръководещото парламентарно болшинство са дефектни и неизлечимо повредени, просто скопени.

5. Това е ръководство на лъжата. Лъжат от заран до вечер. И в сънищата си лъжат. Приходите за тях, а разноските - за нас. Неизбежно идва времето за националната мъдрост „ на лъжата краката са къси “. Те ще бъдат ампутирани - политически, стопански, военно.

Суверенитетът е terra incognita за това интернационално скалъпено ръководство върху територия без страна - същинско катилско ръководство .

А има ли към момента народ на тази територия…

*Катил – нарушител, убиец
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР