Сега, въпреки сглобката между ПП и ГЕРБ, темата с така

...
Сега, въпреки сглобката между ПП и ГЕРБ, темата с така
Коментари Харесай

ГЕРБ към ПП: Или махате Цеков, или бутаме правителството frognews.bg

Сега, макар сглобката сред Политическа партия и ГЕРБ, тематиката с по този начин наречените пътищари отново се обрисува като съществена бомба, която може да взриви държавното управление.

На прицел е районният министър Андрей Цеков. И аргументите ГЕРБ и Движение за права и свободи да желаят главата му са още веднъж няколко милиарда. Източници на Фрог издават, че фрагментите на ГЕРБ в Министерство на регионалното развитие са инструктирани да саботират новото управление, а настрана хората на Борисов са отправили особено обръщение към екипа на премиера Денков, че би трябвало да озапти упоритостите за бистрота на Цеков – другояче държавното управление пада.

Вчера АДФИ разкри нарушавания във възлагания на АПИ от времето на Министерство на регионалното развитие индивида на ГЕРБ Николай Нанков на стойност над 700 милиона лв.. След това министър Цеков подаде сигнал в ДАНС, че липсва изходният код на ТОЛ системата – с началник различен кадър на ГЕРБ – Георги Темелков.

Същинският източник на гнева против Цеков обаче се крие в поръчките за настоящ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа. Министърът, ослепителен кадър на Политическа партия и някогашен зам.-министър на финансите с сектор публични поръчки в кабинета Петков, спря публичната поръчка за 4 милиарда лв., в която служебното държавно управление аха да избере реализатори за 2 дни. Цеков незабавно пусна нови поръчки с аршин най-ниска цена. Но по този начин удари по комисионните, които пътищарите бяха привикнали да заделят за черните касички на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

И несъмнено, пътните компании бяха задействани да апелират всеобщо поръчките. Така с изключение на, че ще отворят голяма работа на Андрей Цеков, дават и мотив на ГЕРБ да плюят държавното управление, че ще остави страната без зимна поддръжка.

Явно не стига, че още веднъж беше задействан Гроздан Караджов да търси недостатъци на новите поръчки, та в борбата за главата на районния министър брутално влезе през днешния ден персонално Бойко Борисов. Той намеси името на Цеков в някакви недоказани подозрения за срещи от далечното му минало, свързани със абсурда Турски поток – в който най-дейно вземат участие точно Борисов и ГЕРБ.

Залогът явно е доста огромен, тъй като в това време на черния фронт с кални материали против Цеков и фамилията му излизат уеб страниците, близки до ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР