"Сега в отражението на огледалото виждам човек, който е преодолял

...
"Сега в отражението на огледалото виждам човек, който е преодолял
Коментари Харесай

Деми Ловато разказа за тежкия си живот след наркоманията

"Сега в отражението на огледалото виждам човек, който е преодолял доста. Преживяла съм много неща и в действителност виждам войник. Не първенец, несъмнено, само че някой, който ще продължи да се бори, без значение какви трудности излизат на пътя му ", споделя изпълнителката и отбелязва, че страда от биполярно разстройство и от време на време изпада в меланхолия.

"Имах доста осъществявания пред аудитория, занимавах се с обичаното си нещо, само че продължавах да се усещам зле. Когато ми сложиха диагнозата, почувствах облекчение. Разбрах, че заболяването е отговорна, а не моят темперамент ", споделя Ловато.

След като се подложи на рехабилитация, тя стартира да се учи да живее без опиати, разделя се с обичания си, който обичал да пие, почнала да влиза във форма и да записва нов албум.

Наднорменото тегло се е трансформирало в проблем, с който Ловато се бори. Някои от почитателите й в обществената мрежа оставят негативни мнения, които доста я нараняват.

"Хората не схващат, че в действителност съм доста сензитивна персона. Когато някой каже нещо неприятно за мен в мрежата или се подиграва с мен, от това в действителност ме заболява, макар че имам положително възприятие за комизъм. Омръзна ми да се преструвам, че не ме наранява вашето мнение. Аз също съм човек ", обърна се певицата към почитателите.

Понякога тя харесва себе си, такава каквато е, осъзнавайки, че здравето е най-важно, а не тежестта.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР