Сега небрежността е на мода. Но има неща, които нямат

...
Сега небрежността е на мода. Но има неща, които нямат
Коментари Харесай

12 малки неща, които правят дори стилен външен вид да изглежда безвкусен и евтин

Сега небрежността е на мода. Но има неща, които нямат нищо общо с тази стилна наклонност и граничат с откровена немарливост. Дори една естествено привлекателна жена може да наподобява отблъскваща.

Незначителни елементи във външния си тип, които могат изцяло да скапват усещането за момиче.

1. Гънки на чорапогащник

За да ги избегнете, е значимо да обърнете внимание на размера на чорапите. Твърде огромните артикули ще се хлъзгат и образуват самите гънки в региона на коляното и глезена. Също по този начин си коства да разгледате състава на продукта. Ако съдържа по-малко от 5% еластан, те ще увиснат.

2. Неправилно определено долни дрехи

Колкото по-плътна е материята на горното облекло, толкоз по-декоративни елементи могат да бъдат върху сутиена и бикините. Гладкото долни дрехи е по-подходящо за прилепнали облекла.

3. Петна по кожата от бижута

Ако знаете, че бижутата оставят зелени или черни петна и линии по кожата, до момента в който ги носите, тогава покрийте аксесоарите от вътрешната страна с транспарантен лак. Това ще поддържа кожата чиста.

4. Неравномерни шевове на облеклото

Преди да излезете от къщата, са задоволителни няколко секунди, с цел да ревизирате вярното състояние на шевовете. Усуканите панталони, чорапогащи или ръкави освен наподобяват извънредно небрежни, само че и основават дискомфорт, основават гънки там, където не би трябвало да бъдат.

5. Навикът за постоянно коригиране на облеклата

Ако се чувствате неловко в нещо, тогава е по-добре да не го носите отвън къщата. Поради непрекъснатото дърпане и коригиране на облекла, хората към вас имат чувството, че сте извънредно нервни.

6. Бели неща, които са изгубили цвета си

Дори снежнобялите неща с времето получават жълтеникав или сивкав нюанс. Може да се вижда по цялата дреха или да се появят жълтеникави петна по тъканта. Опитайте да употребявате белина, сода, оцет, лимонен сок, паста за зъби, с цел да избелите дрешника си.

7. Петна и драскотини по очила

Ефектът от стилна рамка може елементарно да бъде унищожен от мръсни стекла. Винаги дръжте на разположение микрофибърна забрадка на разположение и от време на време почиствайте очилата си.

8. Оверсайз без акценти

Дрехите с огромен размер са на мода в този момент, само че в случай че не наблегнете извивките, тогава нещата ще създадат фигурата безформена.

9. Използване на декор дьо загар като червило

За да реализират резултата от грима без грим върху устните, девойките постоянно не ползват червило с физически нюанс, а декор дьо загар. Въпреки това, текстурата не е подобаваща за потребление върху устните. Често се навива и се събира в облоста на гънките.

10. Клинове като панталон

Клиновете са превъзходен вид за спорт. Можете също по този начин да ги носите с продължен пуловер, замествайки чорапогащи. В последна сметка клинове не са панталони и не трябва да ги носите с пай топ и токчета. Ще изглеждате по този начин, като че ли сте напуснали къщата не изцяло облечени.

11. Прекалено дълги ръкави

Прекалено дългите ръкави, стигащи до пръстите, ще създадат облика да наподобява разпилян. Най-добре е ръкавите да приключват тъкмо под костта на китката. Напълно допустимо е да ги подгънете, което ще ви даде по-добре поддържан външен тип.

12. Ръкави акордеон

Завитите ръкави придават умерено чувство на визията. Изглежда мъчно: можете просто да съберете ръкава с акордеон. Това е бързо и елементарно. Това е тъкмо такова завъртане наподобява повърхностно и смачкано, а ръкавът непрекъснато се стреми да се плъзне обратно.

До лакътя. Пъхнете леко ръба на ръкава на неверната страна и го навийте няколко пъти. Основното нещо е да не сгъвате тъканта допустимо най-вече, т.е.с компактен валяк. Това ще сътвори усещането, че определеният връх е прекомерно дребен.

По италиански. Разкопчайте ръкавите и пъхнете ръкава нагоре, тъй че маншетът да е над лакътя. Сега още веднъж сгънете единствено долната част на ръкава 2 пъти, без да прибирате там маншетите.

J Crew (в чест на едноименната марка, която направи този способ толкоз популярен). Техниката е същата като в италианската версия. Той се разграничава от предходния поврат в невнимателността на осъществяването.

Единарен. Трябва да приберете ръкавите единствено един път. Подходящ за ризи, якета, дънкови якета. Какви елементи в облика и външния тип могат да ви отчудят от индивида?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР