Сега не може да се направи правителствоАко се отива на

...
Сега не може да се направи правителствоАко се отива на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на първото заседание на ПГ на ГЕРБ: Ако се отива на избори, по-добре да не се прави нов бюджет

Сега не може да се направи държавно управление
Ако се отива на избори, е по-добре да не се прави нов бюджет, който ще се трансформира в съревнование по скъпи обещания, по тази причина предложете на партиите да гласоподават закон, с който да се удължи този бюджет и да се създадат ремонти единствено където е належащо. 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на първото съвещание на депутатите от ПГ на ГЕРБ преди днешния старт на 48-ото Народно събрание. И уточни, че бъдещите диалози за държавно управление би трябвало да минат през диалози за финансите. 

“В сегашната конюнктура не може да се направи държавно управление ”, сподели Борисов във връзка на огромните различия сред партиите в Народното събрание. “Вече 20 дни след изборите, партиите не престават да се държат като в предизборна акция. Всички дават обещание неща, които не могат да изпълнят. Предложихме контактна група отпред с Плевнелиев и Паси. Знам, че се чувствате спечелили, само че българският народ не ни е отредил да управляваме независимо ”, сподели още Борисов на своите.

“Няма смисъл да се приказва за първи, втори и трети мандат - не е почтено към народа. Не е почтено да вършим държавно управление на малцинството, което няма да бъде подкрепено. Без първите две партии да поемат отговорност, няма по какъв начин да има стабилитет ”, сподели Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР