“Сега ли разбрахме, че има изборен туризъм?! Навсякъде в малките

...
“Сега ли разбрахме, че има изборен туризъм?! Навсякъде в малките
Коментари Харесай

Люба Пашова по Нова: Винаги гласувам, за да имам право да мрънкам

“Сега ли разбрахме, че има избирателен туризъм?! Навсякъде в дребните места има адреси, на които са регистрирани по 20 индивида единствено поради вота ”, това съобщи известната телевизионна водеща Люба Пашова в “Пресечна точка ” по Нова телевизия. Думите ѝ бяха коментар на ареста на определен за общински консултант в Земен, който беше оголен след следствие на малкия екран.

“А, ти си доста нежна в изрече си. Има по 160 регистрирани на един адрес. А промени в законите, които да спрат това, отново няма ”, това сподели в отговор артистът и режисьор Владимир Люцканов.



Пашова сподели, че ще гласоподава наложително в неделя, въпреки че е изправена пред избор на по-малкото зло. “Винаги гласоподавам, с цел да имам право да мърморя ”, разяснява тя. Тя, както и останалите участници в предаването - Владимир Люцканов и финансиста Любомир Каримански споделиха, че ще гласоподават с машина и вършат това всякога, откогато е въведен машинния избор.

Люцканов акцентира, че би трябвало да се търси отговорност на хората, провокирали абсурда с машините. “450 хиляди недействителни гласа коства тази неточност ”, съобщи артистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР