Сега е моментът да се почувствате като истинска лейди! Замъкът

...
Сега е моментът да се почувствате като истинска лейди! Замъкът
Коментари Харесай

Можете да наемете стая в имението „Даунтън“!


Сега е моментът да се почувствате като същинска лейди! Замъкът „ Хайклиър “, прочут на всички като имението „ Даунтън “, може да се наеме в Airbnb. Всичко в стаите е достоверно, те не разполагат с тв приемник, климатик или Wi-Fi. Преживяването е надалеч по-ценно – то включва обиколка със притежателите – граф и графиня Карнарвън, както и коктейл в салона, а по-късно вечеря дружно в трапезарията. А след това в библиотеката се сервира кафе.

Поводът да се позволяват гости до интериора на невероятната постройка, е премиерата на кино лентата „ Имението Даунтън “, която беше на 13 септември. Всеки посетител ще получи специфичен подарък от семейство Карнарвън, може да се разхожда из големия парк, разпрострян се на 1 000 акра, или да се опита да обиколи всичките 300 стаи на замъка и тотално да влезе в аристократичната атмосфера от обичаната си продукция.

И филмът, и сериалът описват историята на семейство Кроули и тяхната прислуга, на фона на значими исторически събития в интервала 1912 – 1925 година, като потъването на Титаник, Голямата меланхолия и Първата международна война. Във кино лентата участват Хю Бонъвил, Лаура Кармайкъл, Джим Картър, Брендън Койл, Мишел Докъри, Кевин Дойл, Джоан Фрогат, Матю Гуди и несъмнено Маги Смит.

Резервации за имението „ Даунтън “ могат да се вършат след 1 октомври, а средствата ще бъдат дарени на две благотворителни организации.

 
По стъпките на героите в имението Даунтън

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР