Сега българите очакват от вас нова страница - диалог между

...
Сега българите очакват от вас нова страница - диалог между
Коментари Харесай

Станишев поздрави Радев и Йотова за победата

Сега българите чакат от вас нова страница - разговор сред работещи институции, политически консенсуси по целите пред страната, постоянно държавно управление, отстояване на европейските полезности, съобщи президентът на ПЕС и български евродепутат Сергей Станишев в приветствен адрес до президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за успеха им на президентските избори. Това оповестиха от офиса на евродепутата в София.

Станишев уточни, че доверието на над 1 млн. и 500 хиляди български жители е сериозна отговорност, а вниманието към идващите дейности на Радев и Йотова ще е още по-голямо поради сполучливия им първи мандат, поръчката за битка с корупцията и редицата неотложни рецесии пред България.

Президентът на ПЕС приканва още за интензивно включване на България в дебата за бъдещето на Европа, както и потребление в оптималната степен на принадлежности като Плана за възобновяване и резистентност и Европейския зелен пакт за модернизиране на стопанската система с минимални обществени последствия и без загуба на работни места. В тази посока ще имате цялостната поддръжка на лявото европейско политическо семейство, декларира Сергей Станишев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР