Седмото варненско изложение Grand Auto събира в Grand Mall запалените

...
Седмото варненско изложение Grand Auto събира в Grand Mall запалените
Коментари Харесай

435 конски сили има под капака на най-мощната и най-скъпа кола на Варненския автосалон

Седмото варненско ревю Grand Auto събира в Grand Mall запалените по колите, като предлага неповторима среща с последните трендове в автомобилната промишленост. Специални цени по време на автосалона оферират всички вносители на показаните над 20 международни марки.
Мощните конски сили на Grand Auto 2017 идват пакетирани като първокласни SUV машини.

Audi SQ7 new V8 TDI quattro 8AT - с 4-литров мотор и с могъщите 435 к.с. е най-мощната и най-скъпа кола на Grand Auto 2017 с цената си от 239 090 лева Това е най-мощният дизелов SUV съгласно немските производители, които го популяризираха с въодушевяващ клип - съревнование за набиране на скорост от място със... самолета Red Bull Alpha Jet.

Range Rover Velar - новият член на английското семейство Land Rover, е показан в ревюто с 3-литров V6 мотор с 300 к.с. Цената му е 168 734 лева Velar внася ново измерение на искра, актуалност и грациозност в фамилията на Range Rover, като запълва "бялото поле " сред Evoque и Sport, Velar предлага равнища на разкош, изисканост и проходимост върху всевъзможен терен, непознати до момента в сегмента на средноразмерните SUV коли, споделят производителите и показват, че моделът развива ДНК-то на марката и загатва за идващото потомство коли Range Rover.

Функционалният Land Rover Discovery взе участие с 2-литров модел с 240 к.с. на цена 134 340 лева

Най-безопасният Volvo автомобил, създаван в миналото - по този начин споделят производителите на Volvo - XC60 също е измежду премиерните премиум коли на Grand Auto 2017. Динамичният шведски SUV е изцяло оборудван с най-модерните технологии за сигурност, впечатлява с атлетичен контур, първокласен скандинавски интериор и богата гама мощни, само че екологични мотори. Във Варна виждаме новия автомобил с 235 к.с. на цена 109 929 лева

Голямата английска котка впечатлява с присъщата си грациозност даже и в SUV версията си Jaguar F Pace - с 3-литров V6 мотор с 300 к.с. и цена 137 335 лева

Alfa Romeo се включва със своя първи SUV - Stelvio, 4х4 с 2,2-литров бензинов мотор, 210 к.с. и цена от 112 000 лева Автомобилът радва освен окото, само че и сърцето на запалените алфисти с превъплъщението на фирмената концепция за "съдържателна хубост " - една същинска Alfa - ефектна, смела, само че и практична.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР