Седмокласничка от Дупница се озова в Спешен център, след като

...
Седмокласничка от Дупница се озова в Спешен център, след като
Коментари Харесай

Седмокласничка колабира след 3 водки, искала да се докаже

Седмокласничка от Дупница се озова в Спешен център, откакто изпила 3 водки и колабирала. 13-г. ученичка е докарана с лек автомобил в Спешен център – Дупница към среднощ в неделя. Момичето било несъответстващо, даже не могло да си каже името.

Дежурният екип незабавно подхванал съответни ограничения, присъединили я на системи, дали ѝ да изпие и медицински въглен. Тийнейджърката се осъзнала едвам след втората система. Пред лекарите тя декларирала, че до този миг не е употребявала алкохол, само че нейни другари ѝ се присмивали, че не пие. За да се потвърди пред тях, седмокласничката изпила три водки една след друга.

В същата нощ и 27-г. М.Н. от Дупница е закаран в токсикологията в Кюстендил след изпито огромно количество алкохол. Той изпаднал в алкохолна кома, откакто изпил по време на ваучър бутилка от 700 мл уиски. На излизане от мястото на купона му прилошало и изпаднал в безсъзнание. Пияният мъж е превозен в болничното заведение в Кюстендил, защото в нито една от двете лечебни заведения в Дупница няма клинична пътека за токсикологични случаи.

Същата нощ в неделя е докаран с кола за спешна помощ още един пийнал мъж на 25 година от Дупница. Той изпил небрежно няколко чаши текила и му прилошало. В Спешен център му оказали лекарска помощ и откакто го нормализирали, го пуснали да си върви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР