Седмицата ще е трудна за необвързаните, защото може да се

...
Седмицата ще е трудна за необвързаните, защото може да се
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Седмицата ще е сложна за необвързаните, тъй като може да се почувстват самотни и обезкуражени.

Овен

Романтиката е най-хубава, когато е взаимна. Ако сте свободни, сантименталният капацитет може да стартира да става сериозен сред вас и тогавашна ви платонична връзка. Макар че вие или вашият другар може да сте парализирани от боязън поради вероятното разрушение на другарството ви, може да осъзнаете, че тази връзка има същински капацитет. Ако сте в любовна връзка, тогава вие и обичаният ви може да постигнете блян, за който и двамата сте работили доста интензивно.

Телец

През тази седмица може да имате впечатляваща опция за кариера, само че тя може да ви коства скъпо във връзка с сантименталното ви състояние. Може би ще се наложи да оставите любовния си живот на назад във времето за прочут интервал от време, с цел да преследвате тази неповторима вероятност. В най-лошия случай може да ви се наложи да избирате сред любовта и напредъка. Готови сте да вземете най-правилното за вас решение.

Близнаци

Можете да очаквате да постигнете огромен прогрес при провеждането на всевъзможни неуместни диалози с актуалната или възможната ви бъдеща половинка. Способни сте да се справите с тези диалози отговорно и с почитание, което в последна сметка би трябвало да усъвършенства връзката ви. Ще вземете позитивно решение, обвързвано с общия ви финансов или съкровен живот. Ако сте необвързани, може да се почувствате самотни и обезкуражени. За благополучие скептицизмът ще е краткотраен.

 любовен хороскоп

Рак

Тази седмица сте в играта, с цел да я спечелите! Тези, които имат сътрудници, може да почувстват това мощно - в действителност взаимната ви отдаденост на връзката ви граничи с отнемане. Пригответе се да споделите желанията си и те да бъдат изпълнени! Ако сте необвързани, допустимо е да сте привлекли някого с интензивни трептения, който също по този начин има мощно наличие на престиж. Това обаче не ви заплашва - то провокира интерес у вас.

Лъв

През тази седмица може да получите съществено любовно предложение. То може да е сигнал за годеж или брак за някои от вас. Ако сте свободни, това може да е съдбовна кармична среща с човек, за който знаете, че има дълготраен любовен капацитет. Все отново не бързайте с този нов човек в живота ви, тъй като нищо велико не е издигнато за един ден. Тази обич си заслужава да се изчака.

Дева

Всичко в любовния ви живот може би най-сетне още веднъж ще стартира да придобива смисъл. Възможно е да сте били комплицирани дали да дадете късмет на нов човек. Вероятно е също по този начин да сте се разкъсвали сред двама души. Каквито и да са детайлностите, планетите ви оказват помощ да разберете това, от което се нуждаете, с цел да вземете поредно решение по значимите въпроси.

 любовен хороскоп

Везни

Сродната ви душа може да е тъкмо зад ъгъла! Ако сте необвързани, бъдете подготвени за първата си среща с " единствения ". Бързо ще осъзнаете, че всеки нов човек, който се появи в живота ви, играе за пари. Вие също! Ако сте във връзка, тогава вие и сътрудникът ви можете да се чувствате свободни да излезете и да се уверите, че " факторът развлечение " във вашата връзка е жив.

Скорпион

Тази седмица може да сте толкоз заети със фамилни каузи, че да ви остане малко време за романтика. Ще получите вести за фамилията или за житейска обстановка. Без значение какъв брой прогресивна или вълнуваща е информацията, евентуално вследствие на нея в любовния ви живот ще настъпи мъртвило. Повече домашни отговорности и лишават повече време на романтиката. За благополучие, това би трябвало да е краткотрайно. 

Стрелец

Тази седмица може да сте толкоз разумни във връзка с любовните въпроси, че това изцяло да убие всевъзможни сантиментални трептения. Ако мозъкът ви е ориентиран към любовния ви живот, елементарно може да се окажете в обстановка, в която да премисляте прекомерно доста или да се въртите в спиралата на романтиката. Умът ви може да е зареден с толкоз доста изобретателни хрумвания, че тази седмица даже да не мислите за обич. Всичко е допустимо!

 любовен хороскоп

Козирог

Може би в последно време не се чувствате на себе си. Всъщност мозъкът ви може да е бил извънредно нерешителен и вследствие на това да сте подлагали на подозрение всичките си решения - изключително тези, свързани с любовния ви живот. В любовта ще се чувствате комплицирани – не ви идва от вътрешната страна да изпитвате мощни усеща.

Водолей

През тази седмица няма да се заигравате, когато става въпрос за обич! Във вашия метод към романтиката няма съвсем нищо безгрижно, незадълбочено или даже игриво. Хубаво е да се забавлявате с хората, само че ви е разрешено да се концентрирайте върху неща като превъзмогването на всевъзможни трудности с някого, за който знаете, че постоянно ще бъде до вас. Понякога би трябвало да преминете през трудностите дружно! Ако имате такава връзка, значи в действителност сте благословени. Ако не, може да усещате малко повече болежка от нормално.

Риби

Най-сетне е допустимо препоръките на един другар по отношение на любовния ви живот да стартират да получават смисъл. Може да решите, че най-хубавият метод на деяние е да възприемете елементарен метод към любовта, при който да се отървете от всички шумове и да се концентрирайте единствено върху любовната си връзка. Това би трябвало да ви приготви за реализиране на чудесни дълготрайни усъвършенствания.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР