Седмицата ще бъде динамична. Ще успеем да постигнем успехи само

...
Седмицата ще бъде динамична. Ще успеем да постигнем успехи само
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли 2018

Седмицата ще бъде динамична. Ще успеем да реализираме триумфи единствено в случай че сме добре проведени. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в астрлогичната прогноза направена от Петя Георгиева.

Овен

Артистични сте, привлекателни и безапелационни. Въздържайте се от каквито и да било операции и прояви на престореност. Събеседниците ви ще усетят и ще си развалите връзките. Не крийте личните си неточности.

По-добре се съгласете с възможните рецензии, колкото и да е неприятно, и намерете метод да оправите нещата. Опитайте се да погасите финансовите си отговорности, в случай че имате такива. Ще имате опция да разширите бизнеса, да стартирате нови планове или да намерите нова работа, стига да сте задоволително инициативни.

Телец

Ще сте по-ангажирани от нормално, само че забавното е, че ще се справяте доста по-лесно. Няма да усетите мощна отмалялост, а резултатите ще ви стимулират да сте старателни и инициативни. Ще получите и спомагателни доходи, а с тях ще можете да си позволите някои мечтани покупки, които ще се окажат сполучливи.

Материалните придобивки ще се отразят на настроението ви позитивно. Ще се наслаждавате и на сантиментални прекарвания. Не правете услуги, в случай че не са ви ги поискали.

Близнаци

Избягвайте деянията на високо самочувствие и претрупаност. Контактите ще са интензивни, в случай че преценявате събеседниците си единствено по външния им тип ще извършите огромна неточност. Ще получите подпомагане тъкмо от там, от където минимум очаквате.

Тонусът и креативният ви капацитет са на равнище, в случай че сте задоволително настоятелен бихте могли да постигнете доста. Отделяйте време за интелектуални, спортни и обичани занимания, с цел да изолирате натрапчивите мисли, които може да ви връхлетят като разследване от ежедневния стрес.

Рак

Разсеяни сте, прочувствени и доверчиви повече от нормално. Съществуват предпоставки да станете жертва на измамници или крадци, тъй че проверявайте усърдно всичко, което е обвързвано с финансите ви: банкови карти, сметки, касови бележки, качеството на стоките, които купувате и прочие

Творческият ви капацитет, обаче, е мощен, не се тормозете да споделяте концепциите си, колкото и странни да ви наподобяват. Общувайте най-вече с околните си и по-малко с непознати, в случай че е допустимо. Не се лишавайте от развлечения, тъкмо те ще бъдат главния източник на ентусиазъм.

Лъв

Най-сложни през тази седмица ще са връзките на работното място. Вие сте целенасочени, знаете какво желаете и по какъв начин да го постигнете, само че на моменти ще изпадате в спор на ползи. Няма да усетите по какъв начин ще се изнизват дните, а дружно с тях ще спада и тонусът ви. Спортните занимания ще ви оказват помощ да възстановите положителното си физическо положение, а сантименталните прекарвания ще ви обезпечат положително въодушевление.

Дистанцирайте се от каквито и да било кавги, разногласия и интриги, които единствено ще ви ядосат и ще се отразят отрицателно върху работоспособността и концентрацията ви. Подбирайте деликатно храната, която употребявате.

Дева

Събитията ще са динамични и няма да разполагате с доста време за отмора и развлечения. Приемете обстоятелствата такива, каквито са и, по типичния за вас метод, се постарайте да се възползвате от тях до колкото е допустимо. Неформалните ви контакти ще са по-интензивни от деловите. Социалният ви живот ще е динамичен.

Ще присъствате на разнообразни мероприятия с по-широк кръг участници или в камерна компания, които ще са свързани най-вече с заниманието или духовните ви желания. Що се отнася до сантименталните и любовни страсти, не очаквайте прекалено много. Ориентирайте напъните си към опазване и стабилизиране на връзката си, в случай че имате такава, само че не разчитайте на нова.

Везни

Неспокойни сте и склонни да се изнервяте от дреболии. Ще ви е мъчно да контролирате страстите си през тази седмица, а държанието на близките ще ви скапва настроението в допълнение. Трудно ще се въздържите от желанието да критикувате и обсъждате непознатите неточности, тъй че във ваша изгода е да намалите контактите и да отделяте време за духовни практики, които ви доставят наслаждение.

Избягвайте новите познанства, намалете срещите и със старите си познати, с цел да не ви разочароват. Не е изключено да получите спомагателни финансови приходи и материалната страна на живота ще е единственият фактор, който ще се отрази позитивно на настроението ви.

Скорпион

Енергични сте, въодушевени, стимулирани за триумф, само че и леко хазартни, нетърпеливи, раздразнителни. Опитайте се да формулирате задачите си и да концентрирате напъните върху най-важните и достижими от тях. Не всичко ще ви се получава „ като по учебник “, ще се натъквате на непредвидени усложнения понякога.

Ще се справите, в случай че си подсигурите подпомагане в точния миг от точния човек. За да го постигнете би трябвало да мислите умерено и действате проведено. Изразходвайте силата си отмерено, с цел да бъде работата ви пълноценна.

Стрелец

Събитията няма да се развиват със скоростта, с която очаквате и това може да ви натъжи. Да ви извърши с мрачни мисли, неодобрение от самите себе си, да ви подтикне към прекомерно високи цели. Не си го причинявайте. Намалете темпото, не се опитвайте да „ прескачате сянката си “. Всичко ще се случи съгласно желанията ви, само че малко по-късно, в сравнение с си представяте.

Следвайте интуицията и рекомендациите на тестваните си другари. През тази седмица най-важното за вас е да се справяте със усложненията сега на появяването им, да не изчаквате, тъй като ще станат по-сложни.

Козирог

Съобразявайте се най-вече с персоналните си стремежи и отстоявайте правилата си, само че без прояви на експанзия. Събитията ще са спорни и ще се отразят на настроението ви. На моменти може да ви е мъчно да се ориентирате в ситуацията и да реагирате задоволително бързо. Анализирайте детайлите и мислете по какъв начин биха се отразили решенията ви персонално на вас.

Активирайте инстинкта си за самозапазване, не позволявайте на близките да ви натоварват с негативните си страсти, които ще навредят на здравето ви като цяло. Прекарвайте повече часове измежду природата и в компанията на обичания човек, с цел да се абстрахирате от подозренията си.

Водолей

Интересни събития ще преживеете през тази седмица. Новостите ще ви съпровождат съвсем всекидневно и съвсем на всякъде. Първият позитивен миг е, че е доста евентуално да получите спомагателни финансови приходи. Те ще са свързани или с смяна на работата ви, или с спомагателна работа, или с присъединяване в краткосрочна задача. Какъвто и да е източникът парите сигурно ще са ви „ добре пристигнали “.

Творческият ви капацитет ще пораства постепенно, само че устойчиво и ще имате опция да напреднете с работа, която преди ви е затруднявала. Най-важното от всичко е, че ще постигнете задачите си. Ограничете контактите най-вече до наличието на околните и обичания човек. Присъствието на доста хора няма да ви е прелестно.

Риби

Емоционални сте, стремежите ви са духовни, а мислите – мистични. Леко сте разсеяни или просто по този начин изглеждате. Не очаквайте схващане от близките и не се сърдете, че не ви схващат. Потапяйте се понякога в фантазиите си, само че не прекалявайте с идеализацията на заобикалящата ви реалност.

Подредете графика си по този начин, че да се занимавате най-вече с действия, които ви харесва. Подхождайте към скучните задания единствено по нужда, с цел да не ви зареждат с мрачни мисли. Не очаквайте мигновени резултати от напъните си. Ще ги получите, само че след време. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР