Седмицата на модата в Париж приключи вчера, 1 октомври, но

...
Седмицата на модата в Париж приключи вчера, 1 октомври, но
Коментари Харесай

Джиджи Хадид, ревюто на Chanel и кого изгони моделът

Седмицата на модата в Париж завърши през вчерашния ден, 1 октомври, само че мненията за случилото се по време на нея не престават.

В рамките на стилния конгрес на подиума видяхме редица супермодели, измежду които и Джиджи Хадид. Тя взе присъединяване в няколко ревюта, само че това на Chanel сигурно ще се помни още дълго.

Малко преди края на дефилето, от публиката при моделите се качи комедиантката Мари Бенониел.

Дамата бе облечена от глава до пети тъкмо като момиче на Chanel, а след непредвиденото си озоваване на подиума стартира да дефилира дружно с останалите модели.

Първоначално никой не реагира на протичащото се и хубавиците продължиха само че сюжет. Но Джиджи Хадид взе обстановката в свои ръце и с елегантни, само че настоятелни придвижвания накара Бенониел да слезе от подиума.

Леденото изражение на супермодела незабавно съумя да убеди комедиантката, че няма да й мине номерът и няма да успее да направи шоу в своя изгода на гърба на Chanel и останалите девойки на подиума.

И някак сме сигурни, че и преди на по-голямата сестра Хадид й се е налагало да въдворява ред. Няма спор, че добре й се получава. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР