Седмицата на модата в Париж е едно от най-чаканите събития

...
Седмицата на модата в Париж е едно от най-чаканите събития
Коментари Харесай

Dior ще засади 164 дървета

Седмицата на модата в Париж е едно от най-чаканите събития в стилния отрасъл. На подиума излизат едни от най-хубавите марки, с цел да показват своето виждане за трендовете през идната година. Една от тях беше Dior, която излезе с дизайните си за пролет/лято 2020 година.

Шоуто им обаче провокира и редица мнения поради декора, който беше употребен. Около стилния подиум бяха поставени 164 дървета, които да пресъздадат горска атмосфера. Това не се хареса доста на екоактивистите, които побързаха да кажат, че това е закононарушение към природата и не е по никакъв начин потребно във време на световно стопляне.

От стилния колос бързо реагираха и обясниха, че всичките употребявани дървета ще бъдат присадени още веднъж из цялостен Париж. Така ще им бъде разрешено да порастват в естествена среда, която ще им помогне да живеят дълъг живот.

Освен това, самите дървета, които идват от Франция, Германия и Италия, са имали табели с историята и произхода на всяко едно дърво. Също по този начин, там е било написано и къде тъкмо ще им бъде новият дом след шоуто.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР