Седмина в болница след челен удар в петък на главен

...
Седмина в болница след челен удар в петък на главен
Коментари Харесай

Челен сблъсък прати седем души в болница, младежи са сред пострадалите

Седмина в болница след преден удар в петък на основен път II-56 /Пловдив-Стара Загора/. Около 22.40 ч. чиновници на бранш „ Пътна полиция “ били ориентирани на сигнал от тел. 112, че в региона на 93-ти км лек автомобил „ Тойота “ навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се сблъскал с лек автомобил „ Ауди “.

Освен двамата водачи, на 32 и 22 години, са потърпевши и петима пасажери – от първата кола младежи на 17 и 21 години, а от втората – две 19-годишни девойки и техен връстник.

Всичките са оставени под лекарско наблюдаване с разнообразни контузии. Шофьорите са тествани за приложимост на алкохол, резултатите са негативни. Местопроизшествието е непокътнато, осъществен е оглед. Образувано е досъдебно произвеждане.  

При друт случай пострадаха други двама души. Те са с леки пострадвания след злополука в село Куртово Конаре. Сигналът е получен след 12.30 ч. в РУ-Стамболийски.

Лек „ БМВ “ са завъртял на пътното платно и се блъснал в електрически дирек.

След здравна помощ, за домашно лекуване са освободени 33-годишният лидер и пътничка на 20 години. Алкохолната проба на мъжа е негативна. Случаят е отработен по административен ред.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР