Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 20-26 декември, 2021: Тази

...
Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 20-26 декември, 2021: Тази
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 20.12.2021-26.12.2021 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 20-26 декември, 2021: Тази седмица ще бъдете ослепителен и самодостатъчен човек, убеден в себе си. Човекът, от който ще бъдете съществено привлечени, също ще ви обърне внимание. Можете да му извършите мощно усещане. А, в случай че към този момент имате сътрудник в живота, то тук се чака вашето магнетично държание към обичания човек. В средата на седмицата ще се тревожите за парични проблеми.

Ще ви се желае да се оттеглите с обичания човек в уютно кафене. Освен, в случай че, несъмнено, тази среща не опонира на другите ви проекти. В случай, че всички въпроси са уредени, тогава ще посветите тази седмица на персоналния си живот. Ще имате повече шанс в любовта от другите.

 

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 20-26 декември, 2021: Ще желаете да се отпуснете вкъщи със фамилията си. Ако сътрудникът ви няма нищо срещу, значи ще бъдете доста удовлетворени. Вие не желаете никакви занимания, желаете малко успокоение.

И в средата на седмицата ще би трябвало да се погрижите за себе си. Отидете в салон за хубост, очевидно имате потребност от нова прическа. Поглезете се в СПА центъра и сауната. Дори и да не сте фамилен човек, тогава тази седмица надали ще ви зарадва с сантиментални срещи.

Ще отделите доста време на външния си тип и то ще бъде вярно. В последна сметка, даже тази седмица да не срещнете своята сродна душа, то най-малко се подгответе за тази среща.

 

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 20-26 декември, 2021:  Ще би трябвало да подхождате рационално към доста въпроси и по-специално към тези, които са свързани с персоналните взаимоотношения. От понеделник до сряда бизнесът ще бъде по-голям от любовта. Но в петък ви чака прилив на сантиментална, привлекателна сила. Вярно е, че би трябвало малко да ограничите егоизма и импулсивността си.

Ще пристигна време за фамилиарност. Но във връзка с страстите нямате шанс – вашето обичано създание ще се държи настойчиво и ще отстоява позицията си, без да схваща възприятията ви. По-близо до уикенда ще имате взаимно схващане и обич. В животът ви ще се появят доста познати, ще се радвате да поддържате връзка с нови хора.

 

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 20-26 декември, 2021:  Нещо ще се обърка. Може да не сте удовлетворени от външния си тип или да се чувствате комплицирани. Но не се тормозете, вашият обичан човек ще ви помогне и ще ви поддържа във всичко. Освен в случай че, несъмнено, огромното внимание към вашата персона не е обвързвано с някой нов почитател. Не позволявайте на колегата ви да се съмнява в възприятията ви.

Емоционалното ви положение през тази седмица ще ви вълнуват повече от всеки път. Във връзката може да получите по-малко, в сравнение с очаквате. Все отново любовта ще излезе на напред във времето за вас. Ще би трябвало да се приспособите към половинката си, да уловите нейното въодушевление и страсти, интуитивно да усетите същинските й претекстове и планове.

 

ЛЪВ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 20-26 декември, 2021: Седмицата ще ви достави доста наслада. Ще имате личен дом или най-сетне можете да подобрите изискванията на живот. Бракът и планирането на семейство ще бъдат сполучливи.

Ще бъдете освен практични, само че и сантиментални. И по какъв начин се съчетават тези две качества в един човек? В човек от противоположния пол ще бъдете привлечени от неговата сензитивност и деликатност.

В началото на седмицата не са изключени дребни разминавания в мненията. Трябва да се опитате да преминете през този сложен стадий от живота си, а не да се стремите да докажете, че сте прави. През втората половина на седмицата всичко ще бъде наред, а вие ще бъдете щастливи.

 

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 20-26 декември, 2021:  Тази седмица ви чака дълъг и сложен интервал. И колкото и да сте настроени за фамилни връзки, не всичко, което си пожелаете, може да се сбъдне. Може да възникне ревнивост на брачна половинка или спорове с близки родственици. Трябва да вършиме компромиси, да можете да преговаряте. Може би ще имате странствуване с индивида, който обичате.

Ще бъдете доста сантиментални, даже в случай че преди този момент не сте били забелязвани. На вашата любовна половинка очевидно ще й се хареса, ще остане удовлетворена. Духовната процедура ще укрепи връзката ви. Ако планирате да отидете на странствуване, изберете мястото, което е особено за двама ви. Избягвайте религиозни и политически тематики през уикендите.

 

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 20-26 декември, 2021: В живота ви ще се появи човек, на който в действителност ще се доверите. В персонален проект всичко ще се окаже добре. Можете да изградите сериозна връзка и да сключите легален брак. Но в това отношение ще би трябвало да обърнете особено внимание на външния си тип и здравето. Най-запомнящите се моменти от тази седмица ще бъдат сантименталните срещи и разходки.

Ако не желаете да сте самотни или не желаете да загубите силата сред вас, тогава бъдете малко по-емоционални. Ще има повече страсти и усеща във връзка с определения от вас и ще има отличен резултат от по-нататъшната ви връзка. Не пестете хубавите думи. Всеки човек се радва да чува красиви думи.

 

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 20-26 декември, 2021:  Ще имате връзка с чужденец или човек, който живее в различен град. Но не приемайте тази връзка безгрижно. Може би обичания човек ще ви направи доста безценен подарък. Седмицата дава обещание доста събития, които ще бъдат свързани с другари, родственици и някакъв сполучлив бизнес. Ако фамилните двойки са създали ремонт в къщата, тогава можете да извършите огромни покупки.

Ще настъпят промени в живота и ще се радвате да ги видите. И не тъй като измененията ще са към по-добро, просто обичате всичко ново в живота. Ако сърцето ви е свободно за връзки, тогава ще си позволите да се влюбите и ще обичате с огромна обич. Ще намерите своя човек, ще желаете да преживеете останалата част от живота ви с него.

 

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 20-26 декември, 2021:  Ако сте склонни да флиртувате и да бъдете закачливи, тогава не очаквайте нещо по-сериозно от тази връзка. Считайте това като метод да се отдалечите от рутината и метода ви на живот. За тези, които имат сътрудник в живота, би трябвало да забравите за скорошните компликации и още веднъж да намерите общ език. И каквото и да се случи, погледнете трезво на обстановката, без да губите разсъдъка си.

Между вас и вашия брачен партньор ще има активност на пристрастеност, обич и полуда. Просто ще се разтворите един за различен, възприятията ви ще бъдат взаимни. Ще разберете, че доста обичате фамилията си и го цените. За свободните тази седмица е обещаваща за прелестна романтика, която може да се случи при изцяло непредвидени условия.

 

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 20-26 декември, 2021:  Самотните хора са влюбени, само че до момента съзнателно крият възприятията си от обожавания обект. Дали ще продължат да крият любовта си, те вземат решение. Но всичко би трябвало да се реши тази седмица, тъй като тогава може да е прекомерно късно.

От дълго време криете от едно момиче, че я харесвате и бихте желали да изградите сериозна връзка с нея. Спрете да криете възприятията си, може би момичето чака тъкмо вашите думи. Опитайте шанса си, преди някой различен да й каже тези думи.

Ако вие и вашият брачен партньор се занимавате с ремонт, значи сте избрали най-хубавото време. Възможно е по време на ремонтните работи да поддържате връзка между тях даже повече, в сравнение с сте общували в всекидневието.

 

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 20-26 декември, 2021:  Ще бъдете доста щастливи със своята сродна душа. Свободните хора ще чакат за срещи, а женените – за сантиментална вечеря. И тези, и другите ще бъдат удовлетворени. Ако обичания човек е на разстояние, тогава даже и по този начин усещате любовта му: посредством SMS, постоянни позвънявания. Тези моменти не могат да се нарекат неприятни. Те провокират единствено позитивни страсти.

Очаква ви нежна и буйна връзка със сродната ви душа. Освен това ще имате доста общи ползи, които са също толкоз значими за по-силните фамилни връзки. И двамата сте самодостатъчни персони, тъй че в фамилията би трябвало да има тъждество. И в случай че във вашия случай няма тъждество в връзките, тогава е малко мъчно вашият съюз да се назова спокоен.

 

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 20-26 декември, 2021:  Седмицата дава обещание да бъде спокойна. Ако сте самотни, значи ще срещнете любовта в изцяло непредвиден за вас миг. Може би когато минимум го очаквате. Получете поддръжка тази седмица от обичан човек, който може да ви даде добър съвет.

Ще бъдете общителни. Тази седмица ще имате доста другари, само че половинката ви ще бъде най-важният другар в живота ви. Тя ще бъде вашата опора във всичко. Направете нещо хубаво за нея тази седмица.

Тази седмица вашият обичан човек просто няма да откъсне очи от вас. Ще се сътвори приятна и хармонична връзка. Ще имате време да се опознаете по-добре. Може би и за двама ви ще се отвори някаква нова и значима информация.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР