Седемкратният шампион във Формула 1 – Люис Хамилтън, както и

...
Седемкратният шампион във Формула 1 – Люис Хамилтън, както и
Коментари Харесай

Серина Уилямс и Хамилтън дават милиони за акциите на Челси

Седемкратният първенец във Формула 1 – Люис Хамилтън, както и тенис легендата Серина Уилиямс са подготвени заделят милиони английски лири към една от офертите, които се борят да станат притежатели на Челси.

Sky News разкри, че капиталовият фонд, ръководен от сър Мартин Броутън, който е някогашен притежател на Ливърпул и British Airways, ще получи спомагателни финанси от спортните фигури, с цел да придобие контролния пакет акции на „ сините “ от Лондон.

Източници, близки до групата, споделиха, че Хамилтън и Уилямс са най-известните спортни персони са в подготвеност да дадат по 10 милиона паунда за офертата.

И Хамилтън, който ще се състезава за Мерцедес в Гран при на Емилия Романя в Имола този уикенд, и Уилямс, която има 23 трофеи от Големия шлем, в това число седем от Уимбълдън, се утвърдиха в инвеститорския бизнес през последните години. Сър Мартин Броутън е с една от офертите към „ сините “, откакто Роман Абрамович разгласи клуба за обмен, а Стив Палюка и Тод Боли от Съединени американски щати също със своите консорциуми са подготвени да придобият Челси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР