Седемгодишно момиче, което разговаря по телефона с президента Доналд Тръмп

...
Седемгодишно момиче, което разговаря по телефона с президента Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Според Тръмп 7-годишните американчета не трябва да вярват в Дядо Коледа

Седемгодишно момиче, което беседва по телефона с президента Доналд Тръмп на Бъдни вечер, въпреки всичко оставило чаша мляко и бисквити за Дядо Коледа, макар че президентът й споделил, че е "маргинално " за дете на нейната възраст към момента да има вяра в положителния дъртак, съобщи Асошиейтед прес.

Освен това дребната Колман Лойд от Лексингтън, Южна Каролина, признава, че до тогава не била чувала думата "маргинално ".

Колман се обадила в програмата "НОРАД следи Санта " в понеделник вечер, с цел да наблюдава полета на шейната на Дядо Коледа (Санта), който раздава играчки на децата по света. В изявление за в. "Пост енд Куриър ъв Чарлстън " тя споделя, че ученият, който й дал отговор на телефона, я попитал дали желае да приказва с президента. Шест минути по-късно Тръмп бил на линия. "Все още ли вярваш в Санта ", попитал президентът. Когато тя дала отговор "Да,сър ", той добавил: "Защото на седем това е маргинално, нали?

Колман не знаела какво значи "маргинално " и просто дала отговор: "Да,сър ". "Тръмп завършил диалога с думите: "Е, просто се забавлявай! "
5

Първоначално бе обявено, че диалогът е бил с момче на име Колман, тъй като репортерите чували единствено думите на Тръмп, само че по-късно фамилията на момичето качили видеоклип в YouTube, изяснява Асошийтед прес. Агенцията прецизира също, че името на детето се написа иначе: Collman, а не Coleman, както в началото бе публикувано неправилно.

В изявлението си за районния вестник "Пост енд Куриър " тя споделя, че дружно с 10-годишната си сестра и петгодишното братче на Бъдни вечер оставили курабийки с глазура и шоколадово мляко за Санта, а на сутринта храната я нямало, а под елхата били оставени дарове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР