Седемдесет и третото издание на фестивала на италианската песен в

...
Седемдесет и третото издание на фестивала на италианската песен в
Коментари Харесай

Фестивалът в Сан Ремо e тук, гарниран с няколко скандала

Седемдесет и третото издание на фестивала на италианската ария в Сан Ремо, което стартира на 7 февруари и завършва на 11 февруари, се обрисува да бъде много забавно за почитателите на италианската музика. Тази година има впечатляващ асортимент на реализатори, само че събитиесе свързва и с няколко абсурда. Вижте тук всичко, което би трябвало знаете за фестивала:

Къде ще се проведе  

Както и предходната година фестивалът ще се организира на три места по едно и също време. Конкурсната стратегия и главните посетители на фестивала по традиция ще излязат на сцената на спектакъл „ Аристон ” в Сан Ремо. Но две спомагателни подиуми ще има на площад „ Коломбо ” и на кораба „ Коста Смералда ”, дебаркирал край крайбрежията на Сан Ремо.

Колко ще костват билетите за петте фестивални вечери

Билет за петте вечери коства 1290 евро на партера и 672 евро на балкона на спектакъл „ Аристон ”.

Кои ще са водещите

Основен водещ на фестивала за трети следващ път е креативният шеф на проявата Амадеус, който е един от обичаните телевизионни водещи на италианците, открояващ се с грациозност, премереност, уравновесено възприятие за комизъм и най-много с нюх по какъв начин да трансформира водената от него стратегия в триумф. 

Амадеус ще бъде подпомаган във воденето на петте фестивални вечери от ветерана на италианската музика Джани Моранди, който предходната година участваше в конкурсната стратегия и се класира на трето място с парчето „ Apri tutte le porte ”.

В първата и последната вечер на фестивала съводеща ще бъде и светската лъвица, бизнес дама и блогърка Киара Ферани. Във втората и четвъртата вечер съводещи ще бъдат надлежно журналистката и телевизионна водеща Франческа Фаняни и актрисата Киара Франчини. В третата вечер съводеща ще бъде цветнокожата волейболна звезда Паола Егону, щерка на нигерийски мигранти, родена в Италия, италианска гражданка от 2014 година, която в този момент играе в турски тим и която е част от италианския народен волейболен тим, с който е печелила доста оценки, съобщи Българска телеграфна агенция.
               

Прочети още на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР