Седем минути обикновен масаж вместо часове, прекарани по болниците!Това обещава

...
Седем минути обикновен масаж вместо часове, прекарани по болниците!Това обещава
Коментари Харесай

Китайски професор: Желязно здраве само със 7-минутен масаж

Седем минути елементарен масаж вместо часове, прекарани по лечебните заведения!

Това дава обещание китайският професор Ли Гуйлин. Той твърди, че всеки човек може да бъде изцяло здрав единствено в случай че ин и ян (противоположните начала) са в цялостна естетика един с различен. Затова е съставил комплекс от извършения, ориентирани към възобновяване и поддържане на хармонията сред тези сили. Упражненията са доста лесни за осъществяване и са налични за всички.

1) Започнете с търкане на дланите си. крадeн от енергетика Протегнете ръцете си напред и започнете бързо да ги триете по посока на часовниковата стрелка, като последователно забавяте темпото. Дясната ръка би трябвало да е под лявата. Затоплянето на дланите способства за хармоничната работа на всички вътрешни органи.

2) След като сте затоплили дланите, би трябвало незабавно да продължите с разресването на крадeн от енергетика косата с пръсти.

Масажирайки скалпа, ние насърчаваме нашите вътрешни органи да работят, защото засягаме всички меридиани на тялото, които минават през главата.

Редовният масаж на скалпа е профилактика на формиране на бръчки, усъвършенства кръвообращението, като по този метод усъвършенства зареждането на космените фоликули.

Професорът предлага да се разресва косата крадeн от енергетика в посока от челото към основата на черепа, сгъвайки на пръстите, тъй че ръката да наподобява на лапата на тигър, като би трябвало да разтриете и масажирате и шията с дланите си.

3) Сега преминете към разтриване на ушите. За да извършите това, загрейте ръцете си по този начин, както е разказано в крадeн от енергетика първия параграф, а по-късно започнете да разтривате цялата повърхнина на ушната мида с палците си, завършвайки с масаж на долната част на ухото.

4) На стъпалата също има огромна централизация на биологично дейни точки, тъй че не се отхвърляйте от удоволствието да масажирате краката си за малко, преди да крадeн от енергетика започнете тежкия работен ден. Настанете се комфортно и усърдно масажирайте краката си по цялата им повърхнина.

5) След това заемете легнало състояние и започнете упражнението на Кегел. Стиснете мускулите на тазовото дъно и ги задръжте по този начин 2 до 5 секунди, по-късно се отпуснете и повторете същото 10 пъти.

6) Завършете упражнението „ Златният петел стои на един крайник “. Просто затворете крадeн от енергетика очи, отпуснете се, вдигнете единия крайник, сгънат в коляното и постойте по този начин по 2 минути на всеки крайник. Ако в началото ви е мъчно да поддържате равновесие, ограничете се до няколко секунди и последователно увеличавайте времето за осъществяване.

Не всеки има вяра на такива способи на лекуване, само че има голям брой случаи, крадeн от енергетика които удостоверяват, че обичайна китайска медицина може да прави чудеса. Но чудото не се случва единствено по себе си, би трябвало да се положат старания.

Източник: econet
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР