Седем кандидати за директорския пост в спортна зала Колодрума се

...
Седем кандидати за директорския пост в спортна зала Колодрума се
Коментари Харесай

Цели седем кандидати за директорския пост в Колодрума,...

Седем претенденти за директорския пост в спортна зала " Колодрума " се подредиха през вчерашния ден на опашка в общината, с цел да дават отговор на въпросите на комисията с ръководител зам.-кмет Розалин Петков. Пръв беше Петко Заеков, работил преди време в малкия екран на панаира. Интервютата траеха не повече от 15 минути, а общинарите се интересуваха най-вече от това по какъв начин претендентите за шефския стол ще създадат залата по-посещаема, с повече културни и спортни събития.

Костадин Рангелов, някогашен контрольор на Комитета за младежта и спорта и някогашен шеф на спортната база във Войводиново, беше безапелационен, че има опит и че владее три непознати езика - британски, немски и съветски. Мениджмънт е приключила и Петя Щерева, която управлява Областен информативен център. Преди това е натрупала управнически опит като началник-отдел в община Пловдив и в регион " Източен ". Владее британски и съветски.

Според Донка Налбантова, чийто стаж е обвързван с организацията на културни прояви в Пловдив, наемите на залата би трябвало да се диференцират и тогава ще има повече събития. Налбантова е с тапия на икономист и артмениджър. Георги Делов пък е приключил театрална постановка и до 2009 година е работил в отдел " Култура " на община Пловдив. В момента е на свободна процедура. Той е на 48 години, владее британски и съветски. За директорския стол аплайват още Дора Йорданова и Цвета Василева. Комисията ще каже кой е най-хубавият до две седмици. Основната заплата на шефа в общинското дружество " Многофункционална спортна зала Колодрума " е 1000 лв..
тагове колодрума шеф кандидат
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР