Седем български ученици от Силистра са пострадали при инцидента на

...
Седем български ученици от Силистра са пострадали при инцидента на
Коментари Харесай

Ранените край Болоня българчета са настанени в болница без опасност за живота

Седем български възпитаници от Силистра са потърпевши при случая на автомагистралата край летището в Болоня, заяви Външно министерство. Сблъсък сред камион и цистерна аргументи гърмежа и последвалия пожар. Един човек е умрял, а близо 100 са ранени.

 © Българска телеграфна агенция
Едно момче и две девойки са в болничното заведение на прилежащото на Болоня населено място Бацано, а различен възпитаник с по-сериозни обгаряния е признат в съответното поделение на болничното заведение в Чезена, заяви за Рай 1 шефът на здравната работа в Болоня Франческа Новако, съобщи кореспондентът на БНР Елена Шаханова.
 © Българска телеграфна агенция  Седем български възпитаници са потърпевши при гърмежа в Болоня Седем български възпитаници са потърпевши при гърмежа в Болоня
Седем възпитаници от Силистра са леко потърпевши при случая на автомагистралата край летището в Болоня, оповестиха от Министерството на външните работи.

Пострадалите български младежи са част от група единайсетокласници от Механотехникума в Силистра, които са били на стаж в Италия.

Генералното ни консулство е в контакт с локалните управляващи и оказва подпомагане. Информация може да се получи на дежурния телефон за незабавни случаи на Генералното консулство: 00393337826043.
 © Българска телеграфна агенция  Най-малко две жертви след гърмежа на летището до Болоня, ранените са над 60 Най-малко две жертви след гърмежа на летището до Болоня, ранените са над 60
Най-малко двама души са починали, а към 60 са ранени през днешния ден следобяд при злополука на автомагистралата покрай летището на италианския град Болоня, след...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР