Себастиан Корда гледа смело към бъдещето без страх. Американецът мечтае

...
Себастиан Корда гледа смело към бъдещето без страх. Американецът мечтае
Коментари Харесай

Млад американец мечтае за титла от Шлема

Себастиан Корда гледа самоуверено към бъдещето без боязън. Американецът мечтае за страхотна кариера, изпълнена с доста трофеи, само че пред младия гений има още доста път.

Само на 20, синът на някогашния международен №2 Петер Корда занапред навлиза в международния тенис и ще би трябвало да се потвърждава. Младокът към този момент напусна конкуренцията в Мюнхен, на която участваше през тази седмица, само че макар ранното си отпадане в Германия, роденият във Флорида тенисист съобщи огромни упоритости до края на сезона.

„ Искам трофей от огромния шлем. За някои това може да звучи пресилено или невероятно, само че аз имам вяра в себе си и знам какво мога. Осъзнавам, че ми е рано още да се боря против най-големите имена, само че най-малко мога да опитам. Друга цел, която слагам пред себе си е довеждане докрай в топ 50 в края на годината, считам, че е изцяло действително и постижимо. Гоня присъединяване и на финалния мастърс на 8-те най-хубави в Милано, там ще бъдем събрани най-хубавите младежи и изгряващите звезди на тениса, а аз несъмнено искам да съм измежду участниците. Това са просто моите фантазии и цели, а времето ще покаже на какво съм кадърен “, разяснява Корда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР