Себастиан Фетел разкри последния си разговор с приятеля си и

...
Себастиан Фетел разкри последния си разговор с приятеля си и
Коментари Харесай

Себастиан Фетел разкри емоционален последен разговор с легендата на Формула 1 Михаел Шумахер

Себастиан Фетел разкри последния си диалог с приятеля си и съотечественик Михаел Шумахер, 10 години след случая, който промени живота на легендата на Формула 1.

Шумахер катастрофира, до момента в който кара ски във Френските Алпи през декември 2013 година, удряйки главата си в камък. Той оцеля, само че получи тежки пострадвания, което значи, че се нуждае от денонощни грижи от фамилията си и екип от медицински личен състав.

Оттогава актуализациите са необичайност, а брачната половинка Корина гневно пази поверителността на брачна половинка си. Фетел схваща това, макар че доста му липсва неговият другар и сътрудник немец.

Говорейки пред немския канал RTL, някогашният играч Фетел приказва за връзката си със своя кумир. Той сподели: „ Все още е доста, доста мъчно. Не желая да кажа да го приема, само че да приема, че той продължава да се бори. Да, несъмнено, искам му единствено най-хубавото.

„ Но това към момента е доста постоянно тематика, за която мисля уединено и мисля доста и това несъмнено е повтаряща се тематика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР