Seagate повиши своята самовъзстановяваща се система за съхранение Exos Corvault

...
Seagate повиши своята самовъзстановяваща се система за съхранение Exos Corvault
Коментари Харесай

Seagate пусна масивен 29TB твърд диск, който почти никой не забеляза - но можете да закупите само най-големия твърд диск досега в устройство за съхранение от 2500TB

Seagate увеличи своята самовъзстановяваща се система за предпазване Exos Corvault 4RU, с цел да може да доближи Капацитет от 2,5 петабайта, с оптимален размер на самостоятелния корав диск от 29TB, основан на технология за магнитен запис благодарение на топлота (HAMR).

Exos Corvault 4U106, който също се предлага в 2PB 5U84 стандартен магнитен запис- основана настройка, понижава мрежовите запаси за предпазване с 50% и усъвършенства общата енергийна успеваемост с до 30%.

4RU шасито може да бъде оборудвано със 106 3,5-инчови твърди диска с друг потенциал, в това число Exos X устройства с Технология HAMR, която варира до 29TB, съгласно - което Seagate даде обещание по-рано. Това е устройство, което откриватели и учени в институции могат да употребяват за осъществяване на интензивни натоварвания, като най-новата итерация понижава разноските за предпазване с до 80% годишно, съгласно компанията.

Време е за HAMR

След години на разработка и тестване, Seagate стартира да популяризира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР