се добра до 2:2 с Манчестър Юнайтед, въпреки че изоставаше

...
се добра до 2:2 с Манчестър Юнайтед, въпреки че изоставаше
Коментари Харесай

Юнайтед изпусна Тотнъм, но го отказа от Топ 4

се добра до 2:2 с Манчестър Юнайтед, макар че изоставаше с 0:2 до 56-ата минута. Ремито обаче не прави изключително добра работа на шпорите в борбата за Топ 4. Лондончани изостават на шест точки от алените дяволи, които са на четвърта позиция. Освен това Тотнъм е играл два мача повече от Юнайтед.

Иначе отборът на Ерик загар Хаг поведе още в седмата минута посредством Джейдън Санчо. В края на първата част Маркъш Рашфорд вкара за 0:2. Изглеждаше, че алените дяволи ще запишат четвърта поредна победа, само че шпорите съумяха да наваксат пасива.

Педро Поро понижи на 1:2 в 56-ата минута. После Бруно Фернандеш пропиля отлична опция да направи 1:3, като уцели гредата, Десет минути преди края Хари Кейн изведе Сон и той направи 2:2. Това успокои почитателите на домакините, които съвсем през целия мач желаеха.

По същото време Нюкасъл направи голяма крачка към Топ 4. Свраките биха Евертън с 4:1 и към този момент имат 62 точки – две повече от Манчестър Юнайтед. А също така северняците са играли мач по-малко от Тотнъм и Астън Вила, които са пети и шести и имат по 54 точки. Калъм Уилсън вкара за 0:1 в средата на първото полувреме. Всички останали попадения паднаха след 75-ата минута. Жоелинтон и още веднъж Уилсън направиха 0:3. МакНийл върна един гол за 1:2, само че минута след него Мърфи отхвърли Евертън, като направи 1:4.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР