СДВР предприема мерки за сигурност в нощта на Нова година.

...
СДВР предприема мерки за сигурност в нощта на Нова година.
Коментари Харесай

СДВР повишава мерките за сигурност в новогодишната нощ

Столична дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за сигурност в нощта на Нова година . Това оповестиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Целта е да се предотвратят нежелани произшествия в празничната нощ, когато на пл. " Княз Александър I " е проведен концерт. Той ще стартира в 20.00 часа на 31 декември, напомнят от Министерство на вътрешните работи.

В региона на мероприятието ще бъде обособена зона , оградена с парапети и полицейска лента . Пътното придвижване по бул. " Цар Освободител " в сектора сред ул. " Г.С. Раковски " и пл. " Независимост " ще бъде спряно в 16.00 часа. Пропускането на феновете ще се реализира през построени контролно - пропускателни пунктове след прецизни инспекции.
 Снимка 647581
Източник:

Няма да се позволяват жители във очевидно несъответстващо положение , както малолетни и малолетни без компаньон. Ще бъдат отпращани гости, които носят неразрешени движимости и предмети (огнестрелно и хладно оръжие, пиротехнически произведения, железни и дървени палки, стъклени бутилки, дезодоранти и други предмети, с които могат да наранят себе си и околните).
 Полицията стяга контрола около студентския празник с 200 екипа и над 270 камери
Полицията стяга контрола около студентския празник с 200 екипа и над 270 камери

Предвидени са и повече от 800 дрегера
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР