СДВР огласи нови подробности около ареста на двамата известни автокрадци

...
СДВР огласи нови подробности около ареста на двамата известни автокрадци
Коментари Харесай

Столичната полиция разкри как е спипала страховития автоджамбазин Пери и дружката му ВИДЕО

Столична дирекция на вътрешните работи огласи нови детайлности към ареста на двамата известни автокрадци в София, за които БЛИЦ през вчерашния ден писа.

Както медията ни осведоми, единият от тях е Павлин Петров-Пери.

Ето какво оповестяват от столичната полиция:


За броени дни бяха разкрити причинители на незаконно лишаване на лек автомобил.

Разследването на случая почнало след получен сигнал за незаконно лишен на 14 януари лек автомобил „ Нисан – Джук “.

Незабавно е планувана профилирана полицейска интервенция за определяне на инкриминирания автомобил и задържане на причинителите. В хода на полицейските дейности отнетата кола е открита в хале в кв. „ Драгалевци “.

На място са арестувани двама мъже, на 44 и 45 години. Първият е престъпно проявен и осъждан за закононарушения, свързани с МПС.

При последвалите процесуално- следствени и оперативно-издирвателни дейности, подхванати от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи на адреса на 45-годишият мъж е открит укрит различен лек автомобил - „ Рено “, разгласен за национално и интернационално търсене.

Униформените иззели мобилни телефони, СИМ карти, лекия автомобил „ Нисан – Джук “, регистрационни табели, ключ за „ Нисан “-а и принадлежности за разкомплектоване на коли.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. След отчет на материалите в Софийска районна прокуратура, и на двамата мъже е повдигнато обвиняване.

На 44-годишния мъж е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа, а на втория арестуван е наложена мярка „ парична гаранция “ в размер на две хиляди лв..

Работата по следствието продължава в границите на досъдебното произвеждане и под надзора на прокуратурата.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР