СДС е изградена върху християнските ценности за семейство, род и

...
СДС е изградена върху християнските ценности за семейство, род и
Коментари Харесай

Бистра Спасова: СДС е изградена върху християнските ценности за семейство, род и традиции

" Съюз на демократичните сили е построена върху християнските полезности за семейство, жанр и обичаи. Това, което я отличава от останалите партии, е съчетанието на християндемократичния мироглед с умерения консерватизъм. "

Това сподели за ДНЕС+ заместник-кметът на регион `Владислав Варненчик " Бистра Спасова.

Репортер на ДНЕС+ разюговаря с нея за актуалната акция за избор на кметове на общини и общински съветници. Спасова е претендент от листата на СДС-Варна под номер 18 . Тя е дълготраен " страж " на синята концепция във Варна.

- Защо решихте да се кандидатирате за общински консултант в листата на Съюз на демократичните сили – Варна?

- Аз съм правист по обучение и админ по душа. Натрупала съм познания и опит в администрацията повече от двадесет години. Решението да се кандидатирам за общински консултант в листата на Съюз на демократичните сили – Варна е стимулирано от опцията да споделя наученото и да работя за общността ни.

- Какъв би бил Вашият принос за развиването на Варна? В кои области ще насочите напъните си?

- През годините работа в администрацията съм се чувствала безсилна, когато се сблъскам с остаряла нормативна уредба, актуализирането на която е в пълномощията на общинския съвет или когато, с признатата нова такава, са одобрени тромави процедури, от време на време и граничещи с юридически нонсенс.

Като заместник-кмет на един от най-бързо разрастващите се региони на града ни – „ Владислав Варненчик “, в ресора ми са установяването на жилищните потребности и настаняването чартърен на нуждаещи се жители, обществените действия, Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните, етажната благосъстоятелност, комерсиалната и рекламна активност. Убедена съм, че положителното административно обслужване и удовлетвореността на жителите минава през положителната законова рамка.

- Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?

- Съюз на демократичните сили е партия, която приобщава обществото ни към полезностите на Европейския съюз. Тя е партия, построена върху християнските полезности за семейство, жанр и обичаи. Това, което я отличава от останалите партии е съчетанието на христояндемократичния мироглед с умерения консерватизъм. В центъра на напъните ѝ са да бъде партия, представляваща гражданското общество и съдействаща за неговото развиване.

Съюз на демократичните сили взе участие още веднъж независимо в предизборната конкуренция във Варна с цялостна листа от 51 претенденти. Синята партия е с номер 25 в интегралната бюлетина.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР