Сдружение „Семеен център - Мария, Варна продължава своята дарителска кампания

...
Сдружение „Семеен център - Мария, Варна продължава своята дарителска кампания
Коментари Харесай

Дарителска кампания за младежи с множествени увреждания от Дневен център „Слънчевата къща"

Сдружение „ Семеен център - Мария ", Варна продължава своята дарителска акция за създаване на беседка за занимания навън към Дневен център „ Слънчевата къща " - част от инициатината #ЩедриятВторник 2020. До момента са набрани за задачата 2860 лв.. В наша поддръжка застанаха до нас Мануела Малеева, Татяна Кристи, Милена Попова, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова - публично значими персони и блогъри. Нека продължим и съберем нужната за създаване на беседка сума!

Кампанията разчита на родители, локална общественост, хора, които одобряват идеята драговолно и може да бъде подкрепена с онлайн дарения в Платформата.бг и ДМС и с дарителски SMS на 17777 с текст DMS BESEDKA

В България сътрудник на придвижването #ЩедриятВторник е Фондация Bcause, която даже в годината, завладяна от пандемия, не стопира да поддържа организациите в техните задачи да се грижат за най-уязвимите хора от обществото. Сдружение „ Семеен център - Мария " беше определено за присъединяване в Акселератор #ЩедриятВторник за стимулирани организации, които желаят да се извърнат към донорите и дружно да трансформират своите общности и среда.

Нашата акция е за/предвижда да се построи беседка и обезпечи опция за отдих и занимания навън на младежите с голям брой увреждания - консуматори на услуги в Дневен център " Слънчевата къща ". Те са нашите 24 добродушни слънца, които ни въодушевяват. Центърът е построен в подблоково пространство и няма двор; младежите са затворени вътре целогодишно. Решихме да променим това и да построим беседка, където да организираме занимания на чист въздух. Затова и идеята ни през тази година е " Слънчева беседка " - да подарим глътка въздух и слънце на нашите специфични младежи. За задачата са ни нужни 7800 лв., с цел да я построим качествено.

Може да ни подкрепите като дарите онлайн на Платформата.бг или като изпратите дарителски SMS с текст DMS BESEDKA на номер 17777.

Имената на всички донори ще бъдат показани незабавно на уеб страницата на акцията, с изключение на искащите анонимност. Нека дружно да построим беседка и подобрим изискванията за занимания в Дневен център „ Слънчевата къща ".

Дарете и станете част от българския празник на дарителството и щедростта - #Щедрият вторник!

Снимката е илюстративна
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР