Сдружение ПФК Ботев обяви, че вече притежава 61% от акциите

...
Сдружение ПФК Ботев обяви, че вече притежава 61% от акциите
Коментари Харесай

Феновете на Ботев вече държат 61% от клуба

Сдружение ПФК Ботев разгласи, че към този момент има 61% от акциите на клуба, като 60% от тях да добити от Георги Самуилов. С това се удостовери информацията, че предприемачът ще върне акциите на почитателите. Ето какво написаха от сдружението:

" Уважаеми Ботевисти,

Днес се организира среща сред Георги Самуилов и представители на УС на Сдружението, КПБП и BULTRAS. Бяхме известени от господин Самуилов, че към днешна дата целият Съвет на шефовете е с подадени оставки.

Към този миг 60% от акциите на ПФК БОТЕВ АД, които бяха благосъстоятелност на сдружението на Георги Самуилов ЕФ Европейски Съюз МЕНИДЖМЪНТ, са трансферирани на Сдружение “ПФК Ботев”.

Пред всички присъстващи, представляващи проведените последователи на Ботев Пловдив, Георги Самуилов изрично съобщи, че ще продължи да оказва помощ в издръжката на клуба.

Важно е да се знае, че Сдружение ПФК Ботев в никакъв случай не е предписание действия за придобиването на тези акции.

Сдружението е длъжно да поеме тази отговорност и към този момент процентът притежавани акции от Сдружение ПФК Ботев е 61%.

От тук нататък целите ни са свързани с осъществяване на идното Общо заседание на акционерите на ПФК БОТЕВ АД, опазване на мира и добра атмосфера в клуба.

С почитание,
УС на Сдружение ПФК Ботев "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР