Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите – Сандански проведе три

...
Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите – Сандански проведе три
Коментари Харесай

Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите – Сандански работи по надежден за туристическата индустрия трансграничен проект

Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите – Сандански организира три кръгли маси в границите на план CapTour на тематика: „ Иновации, екстраверсия и Корпоративна обществена отговорност “. Събитието беше ориентирано към заинтригувани страни от бранш „ Хотелиерство “, „ Ресторантьорство “ и „ Туроператорска и агентска активност “ от област Благоевград. Бяха поканени и гост-лектори.

За всяка една от кръглите маси бяха направени отчети, изявления, работни и осведомителни материали.

Предстои осъществяване на профилирани образования за повишение на уменията, работни семинари с включени образователни визити, осъществяване на скица за поддръжка с включени самостоятелни, групови съвещания и попечителство.
Реализацията ще стартира с асортимент на обучаемите лица на територията на област Благоевград. Ще бъдат включени представители и чиновници на новосъздадени предприятия, бъдещи бизнесмени, съществуващи предприятия, независимо заети лица и бизнесмени в туристическия бранш.

Проектът CapTour се състои от набор от дейности, които ще бъдат изпълнени за интервал от 2 години, с последна цел да се засилят основните фактори, влияещи върху предприемаческия триумф в туристическата промишленост в трансграничния регион. Фокусира се върху дребните и междинни предприятия (МСП) от този бранш, защото тяхното място и роля в туристическата и хотелиерската промишленост, имат огромно въздействие върху социално-икономическото развиване на трансграничния регион.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР