Сдружение Боец ще внесе в първия работен ден на парламента

...
Сдружение Боец ще внесе в първия работен ден на парламента
Коментари Харесай

Боец внася подписка за импийчмънт на Румен Радев

Сдружение " Боец " ще внесе в първия работен ден на Народното събрание подписка за импийчмънт на президента Румен Радев. Това заяви ръководителят на сдружението Георги Георгиев на митинг пред постройката на президентството.

Той добави, че са поискали от две политически партии у нас да внесат план за решение за даване на военна помощ за Украйна.

Ето какво още сподели Георгиев: " Ще дадем единствено един ден след изборите на политиците и на партиите за размисъл. И още във вторник продължаваме. И стартирам с положителните вести: Вчера " Боец " поведохме срещи, както бяхме декларирали авансово, с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", на тези срещи представихме нашите цивилен поръчки и претенции.

Първото и главното беше - ангажимент от тяхна страна в първият работен ден на новоизбраното Народно заседание да внесат предложение за ново решение за военна помощ за Украйна за оръжие и муниции. И през днешния ден " Демократична България " оповестиха публично своето решение, че в първия ден на Народното събрание ще внесат това предложение “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР