Сдобил се е с права върху над 800 български песни

...
Сдобил се е с права върху над 800 български песни
Коментари Харесай

Музикалната гилдия пропищя от наглия гей Владислав Славов

Сдобил се е с права върху над 800 български песни посредством разнообразни лъжливи схеми
Водещият на известното предаване за национална музика „ Вечните песни “ по телевизия „ Евроком “ – Владислав Славов, търси неангажиращи любови в гей уебсайт за запознанства.

Без никакъв срам и задръжки от това, че е обществена персона, милееща за опазването на родните обичаи и културни полезности, той театралничи по този начин, както майка го е родила. Не стопира да разпраща еротичните си фотоси на евентуални любовници.

Несъмнено към днешна дата от пухкавия Владислав Славов не е останала и диря. Той към този момент е горделив с тялото си, по което хвърли много труд и пари. Категоричен е обаче, че инвестицията си заслужавала, защото равнището на половия му живот се покачило фрапантно.
Вече придобил самочувствие, той незабавно скочил да се заиграва с млади лъвчета по уеб страницата.

Не може да се оплаче от неналичието на претенденти да мачкат чаршафите с него. Обикновено след къс опознавателен диалог, нещата приключвали в хотелска стая, където Славов се развихрял на любовния фронт, нищо, че претендира да е мощно религиозен.

Заигравките му обаче внезапно секнали след абсурда с певицата Тони Димитрова, която изплака, че Владислав Славов кълне щерка й.
Освен това лъснала и скандалната истина, че посредством подправени схеми, Славов забранявал на известни реализатори да пеят безконечните си шлагери.

Сред пострадалите била и Силвия Кацарова, която с изненада научила, че към този момент не може да извършва „ Големият транспортен съд минава “, защото авторските права на песента принадлежат на Владислав Славов.
Той имал огромен тил в лицето на негов съкровен другар, който обаче се споминал преди време. Предвид обстоятелството, че имал лична печатница за дискове, доста от артистите го подозират, че ги е лъгал с тиражите, само че няма по какъв начин да го потвърдят.
През последните години Владислав Славов натрупал солидно благосъстояние от всевъзможни измами.

Сред другите му лъжливи похвати бил и този да лъже изпълнителите, с които обикалял страната на прословутото турне „ Вечните песни на България “. Той им казвал избрана сума, която нямала нищо общо с контрактуваната с общината или спонсора. Разликата несъмнено прибирал за себе си. Изобщо не се тормозил от това, че сътрудниците му ще схванат и ще стане скандал. Винаги бил подготвен да направи конспирация, за да се облажи.
С сръчност съумял да открадне и състезанието „ Мистър София “ под носа на собствен другар, патентовайки го на свое име.

В последните месеци той свалил фрапантно килограми с използването на „ Оземпик “ и си присадил коса. След като се сдобил с нова фигура, обичаното му нещо за релакс се трансформирали младите лъвчета и масажите с благополучен край.
От няколко седмици голите му фотоси циркулират настойчиво в естрадните среди и се радват на голям интерес.
Същевременно Владислав Славов парадира, че издава стойностна музика, провежда сполучливо турне и пее песни, възхваляващи красивото ни родно място.

Младите лъвчета даже били принудени да осведомят шефовете на медията, в която Славов води предаване за подвизите на палавия реализатор. Те считали за аморално оставането му в ефир, поради обстоятелството, че вее мъжкото си достолепие като българския байрак.

Некоректният Владислав Славов към този момент е имал конфликти с някои от най-големите родни звезди. Под ударите му, са попаднали Кичка Бодурова, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Поли Паскова, Орлин Горанов, Панайот Панайотов и други

Както към този момент ви информирахме, той отнесе гласовит пестник от Поли Паскова, откакто научи, че „ щипнал “ от хонорара й.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР