Считано от четвъртък, 24 февруари, по преценка на собствениците, управителите/организаторите

...
Считано от четвъртък, 24 февруари, по преценка на собствениците, управителите/организаторите
Коментари Харесай

Вижте заповедта на министър Сербезова за поетапното разхлабване на COVID мерките

Считано от четвъртък, 24 февруари, по преценка на притежателите, управителите/организаторите на обекти/мероприятия може в обекта/на събитието да се позволяват гости без условие да дават „ зелен документ “.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30819
Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Изискването за „ зелен документ “ остава наложително за личния състав на всички обекти с публично значение. Това става допустимо със заповед на министъра на опазването на здравето проф., издадена през днешния ден.

От същата дата се позволява визитата на до 12 деца в група при осъществяване на присъствени групови занятия за деца в езикови, просветителни центрове, центрове за поддръжка на личностно развиване и други обучителни центрове и школи при носене на защитни маски за лице, хигиена на ръцете, постоянно проветряване на всеки час и стерилизация.

В отчета на основния държавен здравен контрольор е препоръчан тристъпков метод за облекчение на противоепидемичните ограничения, съгласно който от 20 март да отпадне условието за „ зелен документ “ в цялата страна при удобна наклонност в развиването на епидемиологичната конюнктура. 

С цялостния текст на заповедта можете да се запознаете по-долу.  

 




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30819  Кунчев предизвести, че са вероятни корекции на олекотените ограничения Кунчев предизвести, че са вероятни корекции на олекотените ограничения  Премахнати ограничавания за влизане на територията на Словения Премахнати ограничавания за влизане на територията на Словения  Още 8 жертви на ковид в Габровско Още 8 жертви на ковид в Габровско
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР