Сборен албум с най-добрите Слънчеви и Облачни песни ще пусне

...
Сборен албум с най-добрите Слънчеви и Облачни песни ще пусне
Коментари Харесай

Слушаме най-доброто от P.I.F. в двоен албум

Сборен албум с най-хубавите Слънчеви и Облачни песни ще пусне група P.I.F. на 26 февруари. В двойния диск ще намерят място поетичните саундтраци на тъгата " Приказка ", " Невидимо дете " и " Обещавам ", както и събуждащите усмивката мелодии  " Юли ", " Колело " и " Вали ". 

Колекцията CD 1 „ Облачно “ и CD 2 „ Слънчево “ излиза по-малко от два месеца, откакто Димо Стоянов изгуби борбата с ковид. Смъртта му раздруса артистичната колегия у нас, а голямата вълна на съпричастност в обществото към брачната половинка му Люба Пиперова и двете му дъщери, на 1 и на 6 годинки, надмина освен упованията, само че и медийната известност на групата.

" Шокът от загубата му ни остави безмълвни. Липсата му отвори в нас прочувствена дупка за цялостен живот ", споделя Иван Велков, китарист и ядро на групата от самото й учредяване. " Едно от първите решения, които взехме с момчетата и с Люба след цялата преживелица, бе да издадем този " Best Of " в памет на Димо. Вярваме, че публиката ще го одобри като празник на всичко, което беше той – светла душа, извънреден другар, актьор, който твореше без его. Той в никакъв случай не се е считал за рок звезда. Обичаше да споделя, че работи " ощастливител ", добавя Иван.

За феновете на P.I.F. двойният събирателен албум ще бъде същинска колекционерска облага, защото в комерсиалната мрежа дискографията им от дълго време е изчерпана и да намериш на физически притежател някой от петте им плана досега е съвсем невероятно.

В двойното CD с най-хубавите слънчеви и облачни части на P.I.F. влизат общо 30 заглавия, измежду които и новия сингъл на бандата " Дуел ". То е снимано преди време, както постоянно на правилото " От другари за другари "  на групата и е последното неизлъчвано с присъединяване на незаменимия й фронтмен Димо Стоянов. През май музикалното му завещание ще се усили с новият албум P.I.F. 6, чиито вокали актьорът записва в домашното си студио безусловно досега преди да бъде хоспитализран. 

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР