Сбогувахме се с летните емоции, порадвахме се на пъстроцветните листа

...
Сбогувахме се с летните емоции, порадвахме се на пъстроцветните листа
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за декември 2023

Сбогувахме се с летните страсти, порадвахме се на пъстроцветните листа на есента и ето, пристигна време за коледни страсти и проекти за идната година. Последният месец от годината чука на вратата, а в любовен проект това може да значи доста неща. За бясно влюбените той носи вълнението от това да избират подарък на избраника на сърцето си. За тези, които към този момент имат семейство, това значи време, прекарано със фамилиите. А за към момента търсещите, декември носи вярата, че някъде там има някой, който също търси тях и е подготвен за огромната обич.

ОВЕН

Според любовния хороскоп на Овена през декември се чака положително разклащане. В навечерието на празниците рутинният живот ви се коства блудкав, желаете фойерверк от страсти, ярки прекарвания. Не можете без любовни завършения, а в този момент е отлично време да промените ситуацията и да откриете нови чувства. В месеца на Стрелеца царува атмосфера на оптимизъм, свободният Овен решително гледа към бъдещето, макар че изпитва известно комплициране. Може би би трябвало да поработите върху имиджа си, като наблегнете своята характерност и натурален сексапил. Това ще ви помогне да привлечете вниманието на противоположния пол. Първите дни на декември ще ви дарят с чувство за щастие; бъдещето се вижда в розова светлина. Трябва да подкрепите това въодушевление по всички вероятни способи, като превърнете неприятностите в смешка. Според хороскопа на Овена благополучието зависи от вътрешната естетика. Умението да живеете радостно ще ви разреши да избегнете ненужните терзания и проблеми. Що се отнася до свободните хора, Венера във Везни им е подготвила съдбовна среща. Факт е, че запознанството може да се реализира на най-неподходящото място, да вземем за пример на автомивка. Важно е да почувствате " своя " човек. Противоречивите страсти в средата на месеца ще са свързани с парите. От една страна, финансите са в ред, само че от друга, предстоят съществени разноски. Според любовния хороскоп на Овена през декември 2023 година обстановката е деликатна, само че не и безнадеждна. Не бива да има различия по отношение на разходите; оставете колегата да реши. В случай на подозрение Луната в Козирог ще сложи всичко на мястото му. Ако до момента не сте могли да вземете решение, Овенът ще почувства желязна убеденост, че е прав. Въпреки неравностите, не можете да отлагате покупката на жилище или ремонтните действия: домът е несъмнено леговище от всички неволи.

ТЕЛЕЦ

В любовния хороскоп на Телеца за декември царува положително въодушевление. В навечерието на празника страстите са мощни, има доста аргументи да се отдадете на всичко. За да устоите на изкушенията, звездите поучават да насочите силата към творчество: взаимно занимание, разработване на новогодишни произведения. Позицията на Слънцето в Стрелец вдъхва оптимизъм, създавайки илюзията за цялостно благоденствие. Преди да се потопят във водовъртежа на удоволствията и развлеченията, Телците би трябвало да претеглят материалните си благоприятни условия. В противоположен случай може да останат без пари в най-неподходящия миг. Семейният живот при започване на декември е комбинация от съвпадения. Съпрузите не се схващат посред си; непознати хора се пробват да навлязат в тези комплицирани връзки. Хороскопът за Телец ви поучава да се абстрахирате от протичащото се. В момента спокойствието е по-важно, следва ви доста работа. Благодарение на въздействието на Венера във Везни обстановката ще се развие по позитивен сюжет. Любимците на ориста ще бъдат потърсени от хора, които търсят своята сродна душа. Телецът може да разчита на среща, която радикално ще промени живота му. Най-добрите места за запознанства през този интервал са театърът, библиотеката, музеят. Финансов проблем в средата на месеца ще изхаби нервите ви. Въпреки че като цяло това е отдалечен проблем, вероятностите са доста светли. Според любовния хороскоп на Телеца през декември 2023 година се чака огромен бонус. Ако харчите парите рационално, ще има задоволително за празненства и дарове за всичките ви близки. Тъй като Луната в Козирог е склонна към прагматизъм, влюбените се усещат не на място. Въпреки че Телецът има спокоен и индиферентен темперамент, действителността може да бъде доста жестока и за него. Никакви половинчати ограничения: или обич до изгубване на пулса, или внезапен завършек на връзката.

БЛИЗНАЦИ

Според любовния хороскоп за Близнаци през декември предстоят промени. Свободните хора, които претърпяват разлъка, ще осъзнаят, че времето лекува. Разбитото сърце боли все по-малко, а новогодишната суетност улавя от ден на ден и повече. Необходимо е най-сетне да подредите мислите си, с цел да започнете годината на чисто. Хармоничното Слънце в знака на Стрелеца обилно споделя силата си, подхранвайки креативните импулси на Близнаците. Това ви разрешава да обогатите живота си с ярки страсти и усещания. В взаимозависимост от финансовото състояние можете да освежите интериора, да извършите ремонт или даже да се преместите. Светли моменти ще украсят първите дни на декември; времето ще мине бързо. Атмосферата е удобна за романтика, във въздуха витае предусещане за обич. Според хороскопа за Близнаци събитията може да ви призоват на път и пътуването ще бъде сполучливо. Няма подозрение, че ново запознанство ще преобърне живота ви с главата надолу. Тъй като Венера във Везни разпалва интуицията, тя ще изиграе решаваща роля в любовта. Близнаците, преживяващи разлъка, ще усетят идните промени и ще има убеденост в бързото помиряване. Може би това е резултат от работа с психолог или самоанализ, само че въздействието на интуицията не може да се отхвърли. Средата на месеца ще бъде миг на отдих, след което събитията ще стартират да се форсират. Ще би трябвало да се постараете проблемите и паниките да не засенчат персоналния ви живот. Според любовния хороскоп за Близнаци през декември 2023 година би трябвало да започнете да спестявате. Ако фамилията не е готово да икономисва, би трябвало да бъде упорито. Малко предизвикателство може да бъде Луната в Козирог, когато действителността се намесва в фантазиите. Любителите на розовите очила ще имат сложни моменти, макар че оптимистичните Близнаци постоянно ще намерят излаз от обстановката. Любовните премеждия бързо ще бъдат забравени в топла компания; би трябвало да съберете посетители и да организирате празненство.

РАК

Според любовния хороскоп на Рака декември е пикът на приятните събития. Самотните хора, намерили благополучие в персоналния си живот, ще почувстват своята потребност и значителност. Възможно е някои от тях да посрещнат основния празник на годината в нов статут. Женените двойки ще се радват на другарство в кръг от близки хора. Хармоничното Слънце в Стрелец заразява Рака с оптимизъм, като предизвика необикновени за него дейности. През този интервал огромно значение се отдава на външните прояви на възприятията: дарове, похвали, нежни докосвания. Звездите имат вяра: щедростта е най-хубавият лек за обидата. Първите дни на декември отразяват общата наклонност на месеца. Ако те са плодотворни, персоналният ви живот ще бъде богат. Хороскопът на Рака ви поучава да се концентрирайте върху работата, с цел да подобрите финансовите си каузи. Ако разполагате с задоволително пари, всички проблеми могат да бъдат решени, в това число и любовните. Венера във Везни свидетелства в интерес на удобен сюжет, когато светът се възприема през призмата на хубостта. Ракът, който е податлив към скептицизъм, ще спре да вижда на всички места единствено дефекти. В случай на незадоволеност има неотложно решение: поглезете себе си и половинката си с нещо прелестно. До средата на месеца графикът ще стане по-интензивен. Ще ви се наложи да решавате незабавно служебни проблеми, само че персоналният ви живот няма да пострада от това. Според любовния хороскоп на Рака през декември 2023 година би трябвало да деянията служебно старание. Ако съумеете да се издигнете по кариерната стълбица, цялото семейство ще има изгода. Известно безпокойствие провокира Луната в Козирог, чието отрицателно въздействие може да ви потопи в бездната на депресията. Въпреки че Ракът обича да тормози околните си с мрънкане, той въпреки всичко има възприятието, че нервите му са изложени на риск. Не бива да чакате здравето ви да се влоши; при първите признаци на обезсърчение би трябвало да се консултирате с психолог.

ЛЪВ

Любовният хороскоп на Лъва за декември дава обещание шанс в любовните каузи. Семейният живот ще промени посоката си: сътрудниците, като че ли се виждат за първи път, ще се потопят във водовъртежа на пристрастеността. Необвързаните любовници ще получат намек за прогрес във връзката, в случай че не се опасяват да поемат самодейността, като поемат ролята на водач. Непокорното Слънце в Стрелец ускорява темперамента на Лъва, подтиквайки го към ексцентрични действия. Стремежът да бъдете център на внимание посредством предизвикателно държание може да има противоположен резултат. Не би трябвало да разширявате обществения си кръг посредством инцидентни хора или виртуални познати. Първите дни на декември ще зададат тона за целия месец; би трябвало да бъдете деликатни към мислите и дейностите си. Ако непрекъснато се обръщате обратно към предишното и трупате обиди, няма да видите благополучие. Според хороскопа на Лъва си коства да се опитате да рестартирате връзката. Сърдечните диалози с колегата ви ще се трансфорат в мост към нов живот. В случай на крах Венера във Везни ще поправя обстановката. Нейната хармонична сила обезврежда всяка негативност, като вдъхва обич в сърцата на хората. Веднага щом Лъвът включи своя сексапил, към него ще се събере навалица от фенове, освен това с високо състояние. Аферата с шефа ви има огромни вероятности. Критичното мислене в средата на месеца ще ви защищити от раздробяване на връзката ви. В обкръжението ви може да се появи нов човек, който да провокира извънредно позитивни страсти. Според любовния хороскоп на Лъв през декември 2023 година съществува риск да допуснете жестока неточност. Възможно е против влюбените да се плетат мръсни интриги. Моментът на истината ще бъде Луната в Козирог, когато лекомислието ще бъде сменено от внимателност. За Лъва способността да се управлява строго може да бъде признание. Любовта е най-важна, само че точно в името на нея би трябвало да се вършат жертви. Време е да се откажете от нездравословните привички и да преминете на пречистваща диета.

 

ДЕВА

В любовния хороскоп на Дева за декември има предусещане за празника. Атмосферата на наближаващата приказка очарова, кара ви да забравите за всички проблеми. Звездите поучават да извършите предпразнична подготовка, без значение от цената на подаръците. Колкото повече похарчите, толкоз повече ще получите назад. Тъй като Слънцето в Стрелец прави срамежливата Дева по-отворена в проявата на възприятията, интимният живот ще заблести с нови цветове. Все отново би трябвало да се помни, че разпалената пристрастеност може бързо да угасне. За да избегнете това, не би трябвало да се сближавате с непознати хора. Хармоничният персонален живот при започване на декември е източник на благополучие. Нека към вас бушуват урагани, в работата има непрекъснати крайни периоди, всички мисли са единствено за колегата ви. Според хороскопа за Дева любовта е избавителна линия и би трябвало да се пази. Независимо от събитията, би трябвало да планирате уикенд за двама. Благодарение на Венера във Везни всяка връзка се развива позитивно. Което изключително ще зарадва Девата, която е принудена да се оправя с капризите на децата. Споделянето на занимания, визитата на събития и интимните диалози ще ви оказват помощ да намерите общ език. Родителството е сложна работа, всичко ще се получи. Финансовата обстановка в средата на месеца е удобна за огромни разноски. Въпреки че е прекомерно рано да се обобщават резултатите от годината, размерът на облагата е незнаен, само че обстановката вдъхва оптимизъм. Любовният хороскоп за Дева дава обещание дъжд от пари през декември 2023 година Няма потребност да пестите пари, време е да се впуснете в новогодишно извършване на покупки. Тъй като мотивацията пораства под въздействие на Луната в Козирог, значимо е да насочите мислите си в вярната посока. Ако няма взаимно схващане и общи цели, Девата би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Защо не опитате да си извършите карта на желанията? Разбира се, с присъединяване на колегата: детайлът на играта ще освежи връзката

ВЕЗНИ

Любовният хороскоп на Везните за декември дава конфигурация за благополучие. Всички начинания ще бъдат сполучливи и ще донесат изгода. Звездите оферират да посветите това време на себе си, фамилията и обичаните си занимания. Простите и неусложнени действия ще донесат доста наслаждение и в допълнение ще укрепят връзката сред обичаните хора. В месеца на Стрелеца има предпочитание да измененията фрапантно живота си, да го извършите по-добър и по-светъл. На момента Везните ще решат да се отърват от всички отрицателни, токсични настройки. Токсични хора, тежки усеща, скрити страхове - не можете да носите този товар през новата година. Първите дни на декември ще преминат в сантиментална мъгла, всички мисли ще са за любовта. Може би това има своя сексапил, само че ще е потребно да помислите за неотложни проблеми. Според хороскопа на Везните предстоят обилни разходи; би трябвало да започнете да спестявате. Работата на ненапълно работно време ще помогне за възстановяване на обстановката, без да навреди на връзките. Оптимистичен миг е позицията на Венера във Везни, когато добротата ръководи света. Хората интуитивно усещат какво е най-добре да създадат, с цел да бъдат щастливи. Везните, които възнамеряват да сключат брак, не би трябвало да отсрочват решаването на този въпрос. Ако сърцето крещи " да ", тогава сватбата ще се състои. Обстоятелствата от средата на месеца удостоверяват истината: придвижването е живот. Не можете да отслабвате борбения си дух, до момента в който ориста ви дава зелена светлина. Любовният хороскоп на Везните през декември 2023 година планува триумф във всички области на живота. Смяната на работата или местоживеенето ще има позитивен резултат върху любовните връзки. Позицията на Луната в Козирог провокира известно безпокойствие, когато концепциите придобият натрапчива форма. Везните, които претърпяват болката от раздялата, могат да се трансфорат в отмъстително страшилище. Медитативните практики и тренингите, ориентирани към преустановяване на взаимоотношенията, ще ви оказват помощ да се отървете от възприятието на ненавист.

СКОРПИОН

Любовният хороскоп на Скорпиона за декември вещае въртоп от пристрастености и завършения. Не са изключени изненадващи обстановки, които основават благоприятни условия за развлечение и запознанства. Предпразнични събития, фирмени празненства, срещи с другари - всеки ще откри това, към което откровено се стреми. Тъй като Слънцето в Стрелец обилно споделя силата си, свободният Скорпион е превзет от възторг и проекти за бъдещето. Човек не трябва да пропуща действителен късмет да промени живота си към по-добро: лек романс освен ще озари самотата, само че и ще се трансформира в начало на сериозна връзка. Очакването на смяната в първите дни на декември въодушевява и дава чувство за благополучие. За самотните хора се отваря нова страница; времето на очакване е отминало. Според хороскопа на Скорпиона инцидентното запознанство ще докара до брак. Вярно е, че не можете да разчитате на елементарен успех; ще би трябвало да поемете самодейността. В цялата тази обстановка има един позитивен миг - Венера във Везни, която обилно разпределя силата си. Душата се стреми към хубост, Скорпионът е извънредно изкусен, тъй че е на практика непробиваем. Скараните влюбени ще потърсят помиряване, решавайки да повторят интервала на меден месец. Финансовото благоденствие в средата на месеца ще помогне да се изгладят всички неприятности. Комфортният живот изисква съществени вложения. Според любовния хороскоп на Скорпиона през декември 2023 година не би трябвало да пропускате опцията да спечелите спомагателни пари. Предстоят ви обилни разходи; по-добре е да се справите без заеми. Тъй като Луната в Козирог демонстрира нещата в реалистична светлина, постигането на задачите ви ще стане по-лесно. За Скорпиона всяко малко нещо е значимо, неговият лозунг е: изрядност във всичко. На първо място това се отнася до изискванията на живот. Ако деянията непримиримост, ще съумеете да изградите идеалното фамилно гнездо.

СТРЕЛЕЦ

В любовния хороскоп на Стрелеца за декември има предусещане за магия. Започват напрегнати дни, изпълнени с мерки за новогодишните празници. Време е да зарадвате себе си и околните си. Влюбените ще бъдат в печеливша позиция: подарък със значение ще помогне да се подчертае сериозността на желанията. Под въздействие на Слънцето в Стрелец, с помощта на поддръжката на родната буря, темпераментът на Стрелеца се демонстрира най-ясно. Неговата спонтанност може да очарова всеки, просто би трябвало да бъдете себе си. Това е добър миг за запознанства, първата среща ще бъде увод на сериозна връзка. Пътуванията ще внесат нотка авантюризъм в живота; първите дни на декември ще бъдат богати на завършения. Фокусът е единствено върху удоволствието; нещата могат да бъдат оставени настрани. Според хороскопа на Стрелеца времето, прекарано на път, ще премине неусетно. Нови запознанства, флирт - вероятностите са доста впечатляващи. Венера във Везни, която балансира противоположностите, ще ви помогне да поставите верните акценти. Стрелецът ще бъде залят от доза съпричастност към другите и ще снижи летвата на условията си. Помагане на родственици, присъединяване в делата на някогашни сътрудници - всичко, което преди не е предизвиквало възторг, ще се трансформира в нужда.

КОЗИРОГ

Любовният хороскоп за Козирог за декември е изпълнен с оптимизъм и светли вероятности. Свободните хора ги чака съдбовна среща: сърцето безпогрешно ще подскаже кой ще стане вашата половинка. Възможно е връзките да се развият доста бързо, даже преди края на годината да прозвучат сватбени камбани. Енергията на Слънцето в Стрелец оказва благотворно въздействие върху Козирога, като му вдъхва оптимизъм. Време е да се отърве от бремето на проблемите и паниките, с цел да се наслаждения на всички наслади на живота. Една уютна вечер, в която гледате филм, почивате си измежду природата, хапвате разнообразни вкусотии, е толкоз елементарна и толкоз откровена. През първите дни на декември ще би трябвало да се борите за своето благополучие. Изглежда, че персоналният живот върви по проект, а в връзките царува естетика. Въпреки това хороскопът за Козирог ви поучава да се погрижите за финансовите въпроси. Ако не сложите нещата в ред, идните празници ще бъдат безнадеждно провалени. Тъй като Венера във Везни е време на партньорство и другарство, атмосферата ще бъде подобаваща. Веднага щом Козирогът прояви малко любезност, проблемите стартират да се вземат решение. Това се отнася най-вече за битовото равнище: поправки, закупуване на потребни дреболии. Партньорите ще бъдат удовлетворени един от различен.

ВОДОЛЕЙ

В любовния хороскоп за Водолей за декември има чувство за комплектност. Влюбените ще вземат дефинитивно решение: да се оженят или не. Двойката ще стигне до съглашение, уреждайки всички недоразумения. Самотните хора, с помощта на чара си, ще привлекат задоволително внимание към себе си, с цел да не честват празника сами. Под въздействието на Слънцето в знака на Стрелеца пристрастеността бързо се разгаря и също по този начин бързо угасва. За да не попадне в клопката на несбъднатите упования, Водолеят не би трябвало да отпуска хватката си. Необходимо е неотложно да се разпознават проблематичните точки, което ще разреши да се планува бъдещето на връзките. Началото на декември ще донесе доста изненади. Партита, срещи и запознанства ще бъдат приятна въведения към идните празници. Хороскопът на Водолея поучава да не губите главата си: атмосферата на развлечение е отпускаща и има риск да се окажете в любовен триъгълник. Малко прозорливост няма да навреди. Благодарение на Венера във Везни ще е допустимо да балансирате сред желанията и опциите. Неспокойната душа на Водолея ще се успокои и ще се появи схващане за фамилните полезности. Ако общуването с роднините не се получава, би трябвало да преосмислите държанието си. Щом намалите упованията си, борбата ще завърши.

РИБИ

Любовният хороскоп на Рибите за декември планува приятни събития. Между влюбените ще се откри взаимно съгласие, като обстановката ще играе значима роля за това. Ако положите малко старания да хармонизирате заобикалящото ви пространство, ще съумеете да привлечете свежа сила, а затова и промени към по-добро. Позицията на Слънцето в знака на Стрелеца дава безпокойство, предпочитание за промяна на местата. За да осъществят този капацитет, Рибите би трябвало да отидат на екскурзия, а в случай че това не е допустимо, да излизат по-често на многолюдни места. Едно ново запознанство може да прерасне в дълготрайна връзка. Личният живот през първите дни на декември няма да е равен, макар че се обрисува позитивна наклонност. Очакват се чести пътувания, което може да докара до отдалечаване на сътрудниците. Хороскопът за Риби ви поучава да обърнете това събитие в своя изгода. Любовните писма и сувенирите от пътуванията ще оказват помощ за изглаждане на раздялата. Намесата на Венера във Везни ще измести вниманието от отрицателното към нещо прелестно. Тъй като Рибите имат внимателен усет, те ще могат да се трансформират до неразбираемост. Ефирна прическа, гладко облекло, обаятелен мирис на парфюм - самото олицетворение на любовта. Никой не може да устои на такава хубост.

Източник: Dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР