Сблъсъкът на гравитационни вълни в бъдеще може да стане причина

...
Сблъсъкът на гравитационни вълни в бъдеще може да стане причина
Коментари Харесай

Учени от Принстън: Това е новият Апокалипсис, който ще причини гибелта на всичко живо по Земята

Сблъсъкът на гравитационни талази в бъдеще може да стане причина за възникването на черна дупка близо до Земята. Това ще аргументи гибелта на нашата планета и всичко живо, което я обитава, настояват учени от Принстънския университет.

Гравитационните талази съставляват съмнения на тъканта пространство - време. Те са предсказани от Алберт Айнщайн и са засечени за първи път от физици през 2016 година Гравитационните талази се появяват при конфликта на черни дупки, като правили на доста далечни дистанции от Земята. Така, до момента в който стигнат до нашата планета, вълните доста мъчно може да бъдат закрепени.

Но учените са стигнали до извода, че в един миг близо до Земята ще се сбъскат мощни гравитационни талази, в резултата на което ще възникне колосално стесняване на пространството - време и че се появи черна дупка, която ще погълне Слънчевата система.

Единственият оптимистичен колорит в този действителен сюжет е, че той въпреки и да е реален а извънредно малко евентуален, считат експертите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР