Сблъсък, който завърши със смъртта на трима членове на семейството

...
Сблъсък, който завърши със смъртта на трима членове на семейството
Коментари Харесай

„Те са много добри хора“: Съседите описват семейство, замесено в сблъсък на SWAT в Остин

Сблъсък, който приключи със гибелта на трима членове на фамилията и офицер от SWAT, раздруса спокоен квартал в Южен Остин, където жителите помнят фамилията като състрадателни, сплотени и ангажирани с общността.

„ Наистина е тъжно за нас. Познавахме ги добре “, сподели съседът Реджиналд Воглезон. „ Няма да намерите по-добри хора от това. “

В ранните часове на 11 ноември чиновници от SWAT на полицията в Остин нахлуха в дом на 9308 Bernoulli Drive. Полицията сподели, че мъж се е барикадирал с двама души и е намушкал трети човек, който е избягал.

SWAT е извикан на мястото, откакто нападателят е стрелял по други служители на реда, които са влезнали в дома.

p> Нападателят стреля по чиновниците на SWAT и те отвърнаха на огъня. Двама чиновници са простреляни. Те бяха откарани в болничното заведение, където служителят на реда Хорхе Пасторе умря. Другият служител на реда, който не беше разпознат, напусна болничното заведение дни по-късно.

Двама души, Ейман Ахмед Елнемр-Насар и Риад Мохамед Насар, бяха открити мъртви в дома, а нападателят, Ахмед Мохамед Насар, беше смъртоносно прострелян от полицията. Наръганата жена е откарана в болница.

Полицията разпознава хората, които са умряли в дома в сряда.

Публичните регистри демонстрират, че Ахмед Насар е наследник на Ейман Ахмед Елнемр -Насар и брат на Риад Мохамед Насар и че е имал сестра Омнея Насар. Съседите на семейство Насар споделиха на американския общественик, че считат, че Омнея Насар е обадилата се на 911, която е избягала от вкъщи, откакто е била намушкана, макар че полицията не я разпознава по име.

Съседите разказват фамилията на Насар

Reginald и Roxanne Voglezon живеят на ъгъла на Bernoulli Drive от 20 години, единствено няколко къщи по-надолу от семейство Насар, за което споделиха, че се е преместило няколко години след тях.

И двамата разказва семейство Насар като „ насаме “, „ безшумно “ и „ доста хубаво “, припомняйки, че фамилията им носело храна по време на Рамадан и че един път бащата, Мохамед Насар, завел Реджиналд Воглезон на обзор при доктор.

„ Те са доста положителни хора “, сподели Воглезон в изявление за Statesman в деня след опълчването.

Воглезон сподели, че той и Мохамед Насар са били дружно в борда на асоциацията на притежателите на жилища и че са ходили кварталът да награди двора на месеца. Той също по този начин сподели, че от време на време ще пият кафе.

Мохамед Насар е родом от Египет и тъкмо там е бил през нощта на случая, сподели Воглезон.

„ Мохамед е толкоз благ човек — сподели той. „ Те щяха да те ревизират и да видят по какъв начин се справяш. “

Воглезон споделиха, че Риад Насар е работил в региона на технологиите.

Риад Насар, който умря по време на случая на 11 ноември, е имал бакалавърска степен по логика на психиката и второстепенно по компютърни науки от Austin College, съгласно персоналния му уеб страница, и той е работил като дизайнер на потребителско преживяване с Akamai Innovations, компания за медицински маркетинг, от 2021 година

В свободното си време той съди на надпревари по роботика и оказва помощ в преподаването на роботика на деца в централен Тексас, съгласно уеб страницата и страницата му в LinkedIn.Той беше и в борда на Black UX, гражданска и обществена организация, която свързва експерти в региона на потребителското преживяване с хора от Африка завещание в Остин, съгласно страницата на организацията в LinkedIn.

„ Някои хора обичат да се състезават. Обичам да си подпомагам ", написа Риад Насар на уеб страницата си.

Омнея Насар, за която съседите споделиха, че считат, че е избягала от вкъщи по време на случая, е сестрата близначка на Риад Насар. Тя е учител в Тексаския държавен университет, където работи като учител по химия и биохимия, съгласно нейния академични профил.

Профилът на факултета на Omneya Nassar споделя, че тя е получила докторска степен от Медицинския филиал на Тексаския университет в Галвестън. Семейство Воглезон споделиха нейният татко е отсядал с нея в апартамент в Галвестън.

Публичната информация за майката, Ейман Ахмед Елнемр-Насар, която също умря, е лимитирана.

Роксан Воглезон стартира да Тя сподели, че съвсем 24 часа след случая сериозността му в действителност я удари.

„ Цяло семейство “, сподели тя, „ тъкмо като това. “

Съседите видяха „ огромна смяна “ в Ахмед Насар

През последната година или освен това, споделиха Фоглезони, държанието на Ахмед Насар стартира да се трансформира. Той тренираше доста, не поздравяваше и навеждаше глава, с цел да избегне зрителен контакт със съседите.

Много съседи описаха Ахмед Насар по сходен метод, като споделиха, че го виждат да се разхожда на открито, държейки тежести в ръка и нося раница.

Реджиналд Воглезон сподели, че Ахмед Насар не постоянно е бил подобен. Той сподели, че Насар си говореше с него и допусна, че смяната в характера му се дължи на това, че се е борил да си откри работа.

„ От индивида, който (познах) до този миг, това е... огромна смяна, “, сподели Воглезон.

Някои медии оповестиха, че Ахмед Насар е бил в листата за наблюдаване на ФБР, само че полицейското ръководство в Остин сподели на Държавника, че това е погрешно. Държавникът откри, че полицията в Остин е получила сигнал за него през 2015 година по отношение на подозрителна активност, само че не е разкрила никакви връзки с престъпност или друга причина да продължи да го следи.

Денят на опълчването на SWAT

Сутринта на случая семейство Воглезон, както доста от техните съседи, бяха събудени от полицейската активност на открито.

Първоначално Роксан Воглезон намерения, че сънува.

„ Заспах незабавно “, сподели тя, „ и тогава чухме почукване на вратата. “

Около 3:30 сутринта служителите на реда им споделиха, че има случай две порти по-надолу и че би трябвало да изоставен, като в началото им даде доста малко детайлности, сподели Роксан Воглезон.

Те се качиха в колата си с кучетата си, отидоха до близката бензиностанция и зачакаха. Те се върнаха вкъщи към четири часа по-късно.

По-късно служителите на реда желаеха запис от охранителната камера на дома им. Roxanne Voglezon си спомни, че е видяла фрагменти на жена, която върви по улицата и споделя думите „ брат “ и „ полиция “. Въз основа на това, което са видели, те имат вяра, че това е Омнея Насар.

„ Тя се приближаваше и надолу по улицата ” в 2:51 сутринта, сподели Роксана Воглезон.

„ След това тя изчезна ”, добави Реджиналд Воглезон.

Тази публикация в началото се появи на Austin American-Statesman: „ Много положителни хора': Съседи разказват семейство, забъркано в опълчване

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР