Сбъркате ли веднъж, тези зодии никога няма да забравят и

...
Сбъркате ли веднъж, тези зодии никога няма да забравят и
Коментари Харесай

Тези зодии никога не прощават, внимавайте с тях

Сбъркате ли един път, тези зодии в никакъв случай няма да не помнят и няма и да ви простят. Така че бъдете изключително деликатни, в случай че желаете да си запазите другарството с тях.

Телец
Телците са обидчиви и сръдливи, само че не са отмъстителни. За сметка на това не очаквайте амнистия от тях, а по-скоро едно досадно и непрекъснато натякване къде, по кое време и с какво сте сбъркали. Телците се опасяват да не бъдат засегнати, което е още една причина да не раздават амнистия по този начин елементарно.

Лъв
Лъвовете амнистия елементарно не дават, само че постоянно се оказват в обстановки, в които навръх тях би трябвало да им бъде простено. И тогава в действителност схващат, че не са съвършени и е извънредно време да станат по-благосклонни към близките. Но тези им прозрения са от ден до пладне. Бързо се самозабравят и още веднъж стават сериозни, мрънкащи и чакащи помпозни извинения.

Дева
Девите имат прекомерно повишени критерии за всичко и съвсем никой не може да ги покрие. Ето за какво постоянно Девите се оказват в обстановка, в която би трябвало да кажат " Добре, няма нищо, не си отговорен, прощавам ти. " Но вътрешно изобщо не усещат това. Искат да бъдат положително с близките, само че не могат да избягат от същността си, от перфекционизма си и от злопаметността си.

Скорпион
Скорпионите освен са злопаметни не дават съвсем в никакъв случай амнистия, само че са и хапливи и отмъстителни. Но това може би е защитна реакция, тъй като те са извънредно чувствителни и раними, което ги кара да не позволяват прекалено много хора до себе си и даже отблъскват доста от тези, които са се осмелили да се опитат да влезнат в живота им. 

Козирог
Вие казвате, че може да простите и постоянно го вършиме, само че действително единствено се преструвате. Прошката ви е подправена, тъй като сте прекомерно злопаметни и вътрешно изобщо не вярвате, че този или оня заслужава амнистия. Казвате, че простите, единствено тъй като сте пресметливи и смятате, че може да имате изгода от този човек за в бъдеще, да ви бъде свършена услуга и прочие. 

източник: розали
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР