Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази ненормална ситуация. Нека

...
Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази ненормална ситуация. Нека
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Служебният кабинет е на ГЕРБ

Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази ненормална обстановка. Нека да е ясно, че отговорност за тези промени носят ПП-ДБ, ГЕРБ И Движение за права и свободи, които гласоподаваха промените. В резултат на това имаме политически длъжностен кабинет. Според Българска социалистическа партия това е кабинет на ГЕРБ. Начело с министър-председател господин Главчев е ясно, че не можем да приказваме за без значение служебно държавно управление. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след полагането на клетва от кабинета " Главчев ".

" Българска социалистическа партия изрично се разграничава от всички тези дейности. Гласувахме и срещу Конституцията, не отидохме и на консултацията при президента, тъй като това не бяха същински съвещания. Това беше опит всички политически партии да бъдат съотговорни към протичащото се. Години наред сме опция на този модел на правене на политика. Ясно и изрично декларирам, че ние от Българска социалистическа партия, нямаме нищо общо ", добави Нинова.

Събитията в Министерство на вътрешните работи подлагат под подозрение честните избори. За нас това е най-важната задача за служебния кабинет, за партиите и за цялото общество. Искаме гаранция за почтени избори, разясни тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР