Сбъднаха ли се зловещите предсказания на известния руски монах и

...
Сбъднаха ли се зловещите предсказания на известния руски монах и
Коментари Харесай

Кои от зловещите предсказания на Распутин се сбъднаха

Сбъднаха ли се злокобните предсказания на известния съветски духовник и мистик Григорий Распутин? Освен като национален врач, лекуващ от хемофилия сина на император Николай II, Распутин е бил прочут и със своите оракулски качества. Според историческите свидетелства загадъчният руснак е съумял да предскаже своята гибел и тази на Романови. В последните си дни той неколкократно е заявявал, че прегръща живи мъртъвци. Казвал е също, че краят на Руската империя е близо, а новото ръководство ще донесе реки от кръв и нова война, написа Ретро.

1. Третата международна война
Преди да бъде погубен, Распутин е говорел за три змии, които постепенно ще водят човечеството към заличаване. Предполага се, че е говорел за Първата и Втората международна война. А третата щяла да унищожи всичко със себе си. Твърдял, че тези три змии ще провокират най-кървавите времена в човешката история.

2. Поява на клонинги
Григорий доста е писал и приказвал за клонирането в бъдещето, а клонингите описвал като създания без душа. В научните среди все по-често се приказва за появяването на клонинги на хора, както и правенето на деца по поръчка, тъй че да се избягнат някои наследствени заболявания.

3. Звярът ще стане зложелател на индивида
По думите на мистичност човечеството ще стигне до интервал на безконтролни генетични опити, а това ще докара до поява на чудовища, които ще изпълнят Земята. Распутин е казвал и че част от тези мутанти ще са толкоз големи, че ще атакуват хора.

4. Моралните полезности ще пропаднат
Въпреки че е прочут с разнообразни шамански практики, истината е, че Распутин е бил православен християнин, само че като подобен не е виждал бъдеще за вярата. Той е твърдял, че година след година моралните полезности ще пропадат, до момента в който доминира равнодушието и себелюбието.

5. Краят на света
Макар че не е назовавал съответна дата, Распутин е виждал края на деня като натурален завършек на живота в нашата Слънчева система. Той е казвал, че Слънцето ще изпепели Земята, а Апокалипсисът ще бъде предшестван от тридневен мрак. По-голямата част от планетата ни ще се трансформира в пустиня, до момента в който най-после не изчезне.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР