Създателите на предстоящия филм, посветен на любимата кукла Барби, са

...
Създателите на предстоящия филм, посветен на любимата кукла Барби, са
Коментари Харесай

Светът остана без розово: Или кризата, която предизвика филмът за Барби

Създателите на идния филм, отдаден на обичаната кукла Барби, са употребявали толкоз доста розова багра по време на снимането му, че са провокирали международен проблем.

Грета Геруиг и дизайнерът на продукцията Сара Грийнууд разкриха в изявление, че е било доста мъчно да пресъздадат Барбиленд. Конструкцията е съвсем напълно флуоресцентно розова и е съвсем едно към едно с известната " Къща на фантазиите “ на куклата - съвсем в действителни размери. Тя наподобява доста на играчките.
                             

В изявлението Грета споделя, че филмът е предизвикал интернационален дефицит на розова багра.

" Светът остана без розово “, споделя тя.

А Лорън Прауд, вицепрезидент на световния маркетинг в Rosco, компанията за бои, употребена от кино лентата, споделя пред Los Angeles Times, че снимането на кино лентата съответствува със закъснение в доставките, породено от други фактори. И по този начин - светът съвсем остава без розово...
 
                             

Филмът е " употребявал толкоз багра, колкото ние имахме “, само че Барби еуфорията е съвпаднала с по-сериозни световни проблеми с доставките по време на Covid-19, както и с рисковото време в Тексас при започване на 2021 година, което е засегнало съществени материали за основаване на боята.

В изявлението за Architectural Digest Геруиг споделя още, че блестящо розовата багра е била безусловно наложителна, с цел да оживее Барби на огромния екран, написа " Телеграф ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР