Създадено през 2009 година, с годините събитието се налага като

...
Създадено през 2009 година, с годините събитието се налага като
Коментари Харесай

Над 100 пенливи вина под един покрив за първи път в България

Създадено през 2009 година, с годините събитието се постанова като международен ден, на който честваме любовта си към пенливите виновност. За първи път България има късмет да се причисли със свое събитие, отдадено напълно на пенливите виновност – „ BUBBLES IN THE SKY “.

Впечатляващото на това събитие е, че е първото по рода си в България и по време на събитието ще можем да опитаме над 100 пенливи виновност - е по-хубаво от това, здраве му кажи! 
 Депутатите се върнаха в изходната точка 21 окт 2022 | И в третия ден е като в първия в Народното събрание – гласуването преди първата отмора за ръководител на...
Организаторите споделят, че събитие е за всички поддръжници на " пенливата идея ", само че и за тези, които към момента не са опознали обичаните виновност на кралските особи. Обещават, че по време на събитието ще може да опитаме всякакъв тип пенливо вино от френското шампанско през испанската кава, италианските франчакорта и натурално просеко и виновността, с които са изключително горди: българските пенливи!

Организатори на събитието са Avinissima Wine & Food Consulting и Крис Маркова, които са посветили живота си на виното. Домакин на събитието ще бъде една от най-свежите и съвременни градски местоположения – Kitchen 59 / Rooftop bar, където от близко ще имаме възможност да опитаме най-малко 100 пенливи виновност.

Повече за самото събитие може да прочетете, а ние, персонално, към този момент нямаме самообладание!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР